330
Η Μεγκ Ράιαν και ο Τζον Μέλενκαμπ | Facebook

Οταν η Μεγκ Ράιαν αρραβωνιάστηκε τον Τζον Μέλενκαμπ

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2018, 16:40
Η Μεγκ Ράιαν και ο Τζον Μέλενκαμπ
|Facebook

Οταν η Μεγκ Ράιαν αρραβωνιάστηκε τον Τζον Μέλενκαμπ

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2018, 16:40

Μία δημοσίευση της Μεγκ Ράιαν στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ήταν αρκετή για να εκπλήξει ευχάριστα τους φαν της. Η 56χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε, δημοσιεύοντας ένα σκίτσο στο προφίλ της. Το χιουμοριστικό σκιτσάκι, προφανώς ζωγραφισμένο από την ίδια, εικονίζει έναν άνδρα με πεταχτά μαλλιά (όπως αυτά του αγαπημένου της) να κρατιέται χεράκι-χεράκι με μία γυναίκα, ενώ από την άλλη μεριά κρατάει την κιθάρα του.

Οσοι γνώριζαν λοιπόν ότι εδώ και αρκετό καιρό η διάσημη ηθοποιός έχει μία έντονη και θυελλώδη σχέση με τον 67χρονο αμερικανό μουσικό Τζον Μέλενκαμπ, δεν άργησαν να καταλάβουν, βοήθησε φυσικά και η λεζάντα «engaged!» (αρραβωνιαστήκαμε!), ότι οι δυο τους έκαναν το επόμενο βήμα.

View this post on Instagram

ENGAGED!

A post shared by Meg Ryan (@megryan) on

Η Μεγκ, που ήταν παντρεμένη για δέκα χρόνια με τον ηθοποιό Ντένις Κουέιντ, από το 1991 ως το 2001, γυρίζει λοιπόν σελίδα και δείχνει πολύ ευτυχισμένη.

Οταν έπαιρνε διαζύγιο από τον Κουέιντ, είχαν ακουστεί πολλά: πέτρα του σκανδάλου τότε ήταν ο ηθοποιός Ράσελ Κρόου, που σύμφωνα με τις φήμες που οργίαζαν, είχε μπει ανάμεσα στο ζευγάρι, καταφέρνοντας να τους χωρίσει.

Η Ράιαν και ο Μέλενκαμπ γνωρίστηκαν το 2011 και χώρισαν το 2014. Τον επόμενο χρόνο τα ξαναβρήκαν και το 2015 χώρισαν ξανά. Το 2017 έδωσαν άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους και σήμερα, Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, έφτασε η είδηση ότι αρραβωνιάστηκαν!

Ο Τζον Μέλενκαμπ στο παρελθόν έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά. Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για την βασίλισσα των αισθηματικών κομεντί, η οποία έχει δύο παιδιά με τον Ντένις Κουέιντ.

Οσο για τα σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη της ανάρτηση, ανάμεσα στα εκατοντάδες «συγχαρητήρια», ένα είναι εκείνο που ξεχωρίζει για το χιούμορ του: «Θα πάρω αυτό που πήρε!» γράφει μία θαυμάστρια, αναφερόμενη στη διάσημη σκηνή από την κομεντί «Οταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι». Οταν η «Σάλι» (Μεγκ Ράιαν) προσπαθώντας να αποδείξει στον «Χάρι» (Μπίλι Κρίσταλ) πόσο εύκολο είναι για μία γυναίκα να προσποιηθεί οργασμό αρχίζει να βγάζει οργασμικούς ήχους μέσα σε ένα κατάμεστο εστιατόριο, μία γυναίκα από το διπλανό τραπέζι λέει: «Θα πάρω αυτό που πήρε!» στον σερβιτόρο που έρχεται για την παραγγελία!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...