225
Ενα φυσικό έλατο και υπέροχα φώτα φιλοδοξούν να μετατρέψουν την πιο «πολιτική» πλατεία της χώρας σε σκηνικό παραμυθιού | INTIMENEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

H πλατεία Συντάγματος μετατρέπεται σε σκηνικό χριστουγεννιάτικου παραμυθιού [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2019, 11:00
Ενα φυσικό έλατο και υπέροχα φώτα φιλοδοξούν να μετατρέψουν την πιο «πολιτική» πλατεία της χώρας σε σκηνικό παραμυθιού
|INTIMENEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

H πλατεία Συντάγματος μετατρέπεται σε σκηνικό χριστουγεννιάτικου παραμυθιού [εικόνες]

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2019, 11:00

Πολλή συζήτηση έχει προκαλέσει ο εορταστικός στολισμός στην Αθήνα, όχι πάντα για καλό· ο φωτισμός της Βασιλίσσης Σοφίας, πχ., δίχασε τους Αθηναίους και τους επισκέπτες, άλλοι ενθουσιάστηκαν από την μοντέρνα προσέγγιση, άλλοι θα επιθυμούσαν κάτι πιο «ζεστό» που να αποπνέει τη θαλπωρή των γιορτών.

Ομως αυτή ακριβώς τη ζεστασιά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, εκπέμπει εφέτος η πλατεία Συντάγματος, στην οποία οι τελευταίες λεπτομέρειες απέμειναν για να παρουσιαστεί επισήμως, την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, σε μια μεγάλη τελετή έναρξης της εορταστικής περιόδου.

Στην εμβληματική πλατεία τοποθετήθηκε το βράδυ της Κυριακής το ύψους 17 μ. φυσικό έλατο, προσφορά του δήμου Καρπενησίου, στην πρωτεύουσα.

Πέρα όμως από το εντυπωσιακό έλατο, ο όλος φωτισμός μετατρέπει την πλατεία, την πιο «πολιτική» πλατεία της χώρας, σε παραμυθένιο σκηνικό, φιλοδοξώντας να βγάλει απ’ όλους μας το παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Μια βόλτα, ακόμα και πριν την επίσημη φωταγώγηση σε πείθει.

Για την Ιστορία, τον φωτισμό της πλατείας Συντάγματος, στο πλαίσιο του προγράμματος adoptathens (εδώ), ανέλαβε εφέτος η Coca Cola

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...