216
| Δελτίο τύπου / POOL

Γεωργιάδης: Σύντομα και πάλι δουλειά για τους απολυμένους από την Pitsos

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2021, 22:56
|Δελτίο τύπου / POOL

Γεωργιάδης: Σύντομα και πάλι δουλειά για τους απολυμένους από την Pitsos

Protagon Team Protagon Team 25 Μαΐου 2021, 22:56

«Με τη συμφωνία που πετύχαμε με την “Πυραμίδα” και την BSH, θα έχουν σύντομα δουλειά, πάλι, οι απολυμένοι εργαζόμενοι από την Pitsos, σε ένα νέο εργοστάσιο στη γραμμή παραγωγής της “Πυραμίδος”» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, την Τρίτη, όταν επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας BSH στου Ρέντη, όπου έδρευε το εργοστάσιο της Pitsos, και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Τον υπουργό συνόδευαν ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης και ο βουλευτής Β’ Πειραιά της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι τον παραγωγικό εξοπλισμό και τα εργαστήρια έρευνας, ανάπτυξης και διαχείρισης ποιότητας του εργοστασίου της Pitsos στου Ρέντη, έχει συμφωνήσει με την BSH να εξαγοράσει η Πυραμίς Μεταλλουργία, προσλαμβάνοντας απολυμένους εργαζομένους του εργοστασίου.

Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε αρχικά με τον Managing Director και CEO της ΒSH, Ιωάννη Γρατσώνη, και τον Managing Director και CFO της εταιρείας, Γιώργο Φενδάκη.

Ακολούθησε, παρουσία και του δημάρχου Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργου Ιωακειμίδη, η συνάντησή του με τους απολυμένους εργαζόμενους στο εργοστάσιο.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, οι εργαζόμενοι εξέφρασαν στον υπουργό τις ευχαριστίες τους «για την πρωτοβουλία και τις προσπάθειές του στο να διασωθούν οι θέσεις εργασίας τους και εκ μέρους του σωματείου της BSH, ο πρόεδρός του, Χρήστος Αθανασιάδης, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, την οποία, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, θα έχει σε περίοπτη θέση στο γραφείο του».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News