253
Για πρώτη φορά η κυρία Γεννηματά παρενέβη εκ μέρους των ΚΟ ΔΗΣΥ και Ποταμιού | ΙΝΤΙΜΕnews

Γεννηματά: Λασπολόγος και συκοφάντης ο Καμμένος – Τσακωμός με Βούτση

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2017, 17:27
Για πρώτη φορά η κυρία Γεννηματά παρενέβη εκ μέρους των ΚΟ ΔΗΣΥ και Ποταμιού
|ΙΝΤΙΜΕnews

Γεννηματά: Λασπολόγος και συκοφάντης ο Καμμένος – Τσακωμός με Βούτση

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2017, 17:27

Τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος στην ομιλία του και συγκεκριμένα οι αιχμές που άφησε εις βάρος της για την περίοδο που ήταν αναπληρώτρια υπουργός Αμυνας,  προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Από το βήμα της Βουλής, η κυρία Γεννηματά χαρακτήρισε συκοφάντη, ψεύτη και λασπολόγο τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, ξεκαθαρίζοντας ότι επί την ημερών της στο υπουργείο δεν έγινε καμία απολύτως αγοραπωλησία, δεδομένου όπως σημείωσε, ότι ως αναπληρώτρια υπουργός δεν είχε καμία αρμόδιοτητα για τα εξοπλιστικά.

Νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας είχε ισχυριστεί ότι η κυρία Γεννηματά είχε φέρει στο ΥΕΘΑ τον περιβόητο Βασίλη Παπαδόπουλο, με την ιδιότητα του εκπροσώπου συγκεκριμένης εταιρείας, κάτι που διέψευσε οργισμένη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Να τον χαίρεστε τον κ. Καμμένο», είπε απευθυνόμενη στον Πρωθυπουργό, «να χαίρεστε το δηλητήριο που στάζει στην πολιτική ζωή της χώρας».

Κατά την τοποθέτησή της η Φώφη Γεννηματά κατέθεσε εκ μέρους των κοινοβουλευτικών ομάδων της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού (για πρώτη φορά μετά την εκλογή της στην ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς) τρία έγγραφα, που -όπως είπε- αποδεικνύουν ότι από τη στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας έχει προκληθεί ζημία στη χώρα.

Η άρνηση ωστόσο του κ. Βούτση να παραλάβει τα έγγραφα, προκάλεσε δριμεία αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου της Βουλής και της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, και μέσα σε λίγα λεπτά η ένταση στην αίθουσα της Ολομέλειας γενικεύθηκε.

«Δεν χρειάζεται, κύριε Βορίδη, δικηγόρο η πρόεδρος της ΔΗΣΥ», παρατήρησε ο κ. Βούτσης εν μέσω αντιδράσεων (και) από τους βουλευτές της ΝΔ. «Δεν χρειάζεται, κύριε Βορίδη, να κάνετε τον δικηγόρο της κυρίας Γεννηματά. Μπορει και μόνη της».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...