1054
Μπορεί να κρατιούνται από το χέρι όταν εμφανίζονται δημόσια αλλά δεν κοιμούνται μαζί | Alastair Grant/Pool via REUTERS

«Free, Melania»: Καυτές αποκαλύψεις, μέρος 2ο  

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2019, 11:35
Μπορεί να κρατιούνται από το χέρι όταν εμφανίζονται δημόσια αλλά δεν κοιμούνται μαζί
|Alastair Grant/Pool via REUTERS

«Free, Melania»: Καυτές αποκαλύψεις, μέρος 2ο  

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2019, 11:35

Η Μελάνια Τραμπ υποψιάζεται ότι πίσω από την δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών της από την εποχή που ήταν μοντέλο βρίσκεται ο Ρότζερ Στόουν, ο για πολλά χρόνια φίλος και σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση των παρεμβάσεων των Ρώσων στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Αυτό, μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται η Κέιτ Μπένετ στο βιβλίο της «Free, Melania: The Unauthorized Biography», που μόλις κυκλοφόρησε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, εξάλλου, στο βιβλίο της Μπένετ, που έχει κάνει ντόρο πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει, η ανταποκρίτρια του CNN γράφει επίσης ότι η πρώτη κυρία «εξακολουθεί να μη θέλει να πιστέψει» ότι ο σύζυγός της έπαιξε ρόλο στην δημοσίευση. Και προσθέτει ότι ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία διατηρούν ξεχωριστά υπνοδωμάτια στον Λευκό Οίκο. Με δηλώσεις του στον Guardian, ο Στόουν διαψεύδει τον ισχυρισμό της Μπένετ, ενώ ο Λευκός Οίκος περιφρονεί το βιβλίο της.

Οι φωτογραφίες, από μια φωτογράφηση του 1996, δημοσιεύτηκαν τον επόμενο χρόνο στο γαλλικό περιοδικό Max, και στις 30 Ιουλίου 2016 εμφανίστηκαν στην New York Post, τρεις μήνες πριν από την ημέρα των εκλογών και ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ είχε εμπλακεί σε μια άσχημη αντιπαράθεση με την οικογένεια του Χουμαγιούμ Καν, ενός μουσουλμάνου αξιωματικού του αμερικανικού στρατού που σκοτώθηκε στο Ιράκ το 2004.

Εκείνη την εποχή, ο Στόουν δεν είχε επίσημο ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, αφού τον άφησε τον Αύγουστο του 2015 δηλώνοντας στο Twitter: «Σόρι δεν με απέλυσε ο @realDonaldTrump, εγώ απέλυσα τον Τραμπ», μετά από μια κόντρα με τη δημοσιογράφο του FOX, Μέγκιν Κέλι. Αλλά παρέμεινε κοντά στον Τραμπ, ως ειδικός στη χρήση της προσωπικής του ζωής για τη δημιουργία εντυπώσεων και δημοσιότητας σε ταμπλόιντ, ώστε να αποσπάται η προσοχή του κοινού από άλλα σοβαρά θέματα.

Ο περασμένος μήνας ήταν κακός για τον 67χρονο Στόουν. Στα μέσα Νοεμβρίου κρίθηκε ένοχος και για τις επτά κατηγορίες με τις οποίες βαρυνόταν, μεταξύ άλλων για ψευδή κατάθεση στο Κογκρέσο κατά την έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μόλερ για την υπόθεση της ανάμιξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, παρακώλυση δικαιοσύνης και εκφοβισμό μάρτυρα.

Ο Τραμπ πάει στις εκλογές του 2020 κάτω από τη σκιά μιας έρευνας για την παραπομπή του. Αντιμετωπίζει επίσης πιθανή δίωξη μετά την έξοδό του από το αξίωμα, για μια σειρά αδικημάτων, μεταξύ των οποίων καταβολή χρημάτων σε μια πορνοστάρ και μοντέλο του Playboy, που ισχυρίζεται ότι είχε κοιμηθεί μαζί του ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια. Ο αμερικανός πρόεδρος το αρνείται, αλλά οι πληρωμές έχουν επιβεβαιωθεί.

Ο Ρότζερ Στόουν με τη σύζυγό του Νίντια (photo: Facebook / Roger Stone)

«Αυτή τη φοράη ιδέα ότι ο Τραμπ θα εξέθετε τη γυμνή γυναίκα του ήταν τόσο χονδροειδής και αισχρή και οι φωτογραφίες τόσο κακές, που ο Τύπος ασχολήθηκε ελάχιστα μαζί τους», γράφει η Μπένετ για τη δημοσίευση των φωτογραφιών και συμπληρώνει: «Η Μελάνια δεν έχει σχολιάσει τι σκέφτεται για το πώς έφτασαν φωτογραφίες της στο ταμπλόιντ και έγιναν εξώφυλλο, αλλά φίλοι λένε ότι εξακολουθεί να μηn θέλει να πιστέψει ότι ο Τραμπ θα έκανε κάτι τέτοιο.  Oσο για τον Στόουν, δεν είναι και τόσο σίγουρη».

Σε δήλωση που εστάλη ηλεκτρονικά στον Guardian, η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του Λευκού Οίκου, Στέφανι Γκίσαμ, αναφέρει: «Η κυρία Τραμπ εκπλήσσεται από το σχόλιο της Κέιτ Μπένετ. Το γραφείο μας συνεργάστηκε με την Κέιτ για το βιβλίο της με καλή πίστη και με τη σκέψη ότι θα κάνει μια έντιμη δουλειά. Δυστυχώς, περιλαμβάνει πολλές ψευδείς λεπτομέρειες και απόψεις, που δείχνουν ότι η κυρία Μπένετ μίλησε με πολλούς ανώνυμους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την πρώτη κυρία. Εξακολουθεί να είναι απογοητευτικό όταν οι άνθρωποι, ειδικά οι δημοσιογράφοι, γράφουν βιβλία με ψευδή στοιχεία μόνο για να αποκομίσουν κέρδη σε βάρος της  Πρώτης Οικογένειας».

Γενικά πιστεύεται πάντως, ότι τελικά ο Τραμπ θα συγχωρήσει τον Στόουν. Μετά την επαφή του Guardian για σχολιασμό, η σύζυγος του Στόουν Νίντια, έστειλε μια δήλωση ζητώντας να δημοσιοποιηθεί ολόκληρη.

Η Στόρμι Ντάνιελς έκανε καυτές αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του Ντόναλντ Τραμπ (photo: Facebook/ Stormy Daniels)

«Η υπόνοια που προβάλλεται στο βιβλίο της Κέιτ Μπένετ είναι κατηγορηματικά ψευδής και εντελώς παράλογη. Ο σύζυγός μου κι εγώ γνωρίζουμε τη Μελάνια από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον πρόεδρο. Τη λατρεύουμε και νομίζουμε ότι κάνει μια εκπληκτική δουλειά ως Πρώτη Κυρία», γράφει η κυρία Στόουν και καταλήγει: «Αυτός ο γελοίος ισχυρισμός είναι μια προφανής απόπειρα να μπει μια σφήνα ανάμεσα στον σύζυγό μου και τον πρόεδρο, τον οποίο υποστήριξε τόσο πιστά τα τελευταία 30 χρόνια. Κανείς δεν υποστήριξε την εκλογή του προέδρου πιο δυναμικά από ό,τι ο Ρότζερ Στόουν και η διαρροή στοιχείων που θα έβλαπταν την προοπτική τού να εκλεγεί δεν έχει κανένα νόημα. Η Κέιτ Μπένετ εργάζεται για το CNN και επομένως τίποτα από αυτά που αναφέρει δεν μπορεί να γίνει πιστευτό».

Το 2016, ο Τραμπ σταμάτησε την αντιπαράθεση, λέγοντας ότι οι φωτογραφίες «είχαν τραβηχτεί για ένα ευρωπαϊκό περιοδικό» πριν γνωρίσει τη Μελάνια, σε μια εποχή που η σύζυγός του «ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα και έκανε πολλές φωτογραφίσεις, μεταξύ άλλων και για εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών». Πρόσθεσε επίσης ότι «στην Ευρώπη, φωτογραφίες όπως αυτές είναι πολύ της μόδας και συνηθισμένες».

Αλλες γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ, που τραβήχτηκαν στο αεροπλάνο του Τραμπ, δημοσιεύθηκαν το 2000 στο περιοδικό GQ. Ο ίδιος ο Τραμπ «ζήτησε να του παραδοθούν οι φωτογραφίες στο γραφείο του», ανέφερε το περιοδικό το 2016. Η Μπένετ γράφει ότι αυτό το επεισόδιο άφησε την Μελάνια «ταπεινωμένη, νικημένη, ντροπιασμένη και φοβισμένη για τον μικρό της γιο».

Η φωτογραφία της Μελάνια στο αεροπλάνο του Ντόναλντ Τραμπ δημοσιεύθηκε στο GQ το 2000 (photo: GQ/ Antoine Verglas)

«Τότε ήρθε  το σκάνδαλο της διαβόητης κασέτας του Access Hollywood, στην οποία ο Τραμπ καυχιόταν με χυδαία γλώσσα για τις ανεπιθύμητες σεξουαλικές επιθέσεις του στις γυναίκες, και το φράγμα έπεσε», γράφει.

Η Μπένετ γράφει τη βιογραφία της Μελάνια με συμπάθεια, πιστώνοντας την Πρώτη Κυρία με «πλήρη κατανόηση, 360 μοιρών», που «την ανυψώνει πέρα ​​από το στερεότυπο» του πρώην μοντέλου και σημειώνοντας ότι φέρεται «με ευγένεια και ζεστασιά» στο προσωπικό του Λευκού Οίκου. Αναφέρει επίσης ότι άνθρωποι «που έχουν περάσει χρόνο με τη (Σλοβένα) Μελάνια και τον γιο του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον, λένε ότι ο 13χρονος μιλάει «με ελαφρά σλοβενική προφορά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...