281
Το σημείο όπου έγινε η επίθεση το καυστικό υγρό στην Καλλιθέα | Intime/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Πού στρέφονται τώρα οι έρευνες

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2020, 17:52
Το σημείο όπου έγινε η επίθεση το καυστικό υγρό στην Καλλιθέα
|Intime/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Πού στρέφονται τώρα οι έρευνες

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2020, 17:52

Σε τρεις γυναίκες, οι οποίες θεωρείται ότι έχουν αδύναμο άλλοθι, στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης, η οποία ακόμη δεν έχει καταφέρει να δώσει πλήρη κατάθεση στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι από τους υπόπτους στους οποίους έχει καταλήξει η αστυνομία έχουν ισχυρό άλλοθι, ενώ για τους υπόλοιπους υπάρχουν κάποια βάσιμα στοιχεία που τους συνδέουν με την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί εστιάζουν την προσοχή τους στο κινητό που είχε η γυναίκα που έκανε την επίθεση, καθώς μέσα από την σάρωση που γίνεται στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, η σύλληψη θεωρείται θέμα χρόνου.

Αποτελέσματα αναμένονται από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, από τα οποία θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός επαφών ή απειλητικών μηνυμάτων.

Αντιθέτως, οι εικόνες από τα περίπου 20 βίντεο από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής δεν φαίνεται να βοηθούν.

Ενα εντυπωσιακό στοιχείο για την δράστιδα είναι ότι το καυστικό υγρό που χρησιμοποίησε διατίθεται μόνο για εργαστηριακή χρήση και δεν πωλείται στο εμπόριο. Η ποσότητα που χρησιμοποίησε ήταν πολύ μεγάλη, καθώς προκάλεσε εγκαύματα στο 93% του προσώπου του θύματος.

Εν τω μεταξύ, φίλη της 34χρονης είπε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη ότι η Ιωάννα μετέφερε δύο σοβαρά περιστατικά.

«Υπήρχε μια προϊσταμένη σε προηγούμενη δουλειά της που δεν της φερόταν καλά και ήταν ένας λόγος που έφυγε από εκεί, λόγω του κακού κλίματος. Στο παρελθόν ένας φίλος της την είχε κακοποιήσει και εκκρεμούσε σε βάρος του μήνυση που του είχε υποβάλει», είπε.

Πάντως, όπως ανέφερε το tovima.gr, οι αστυνομικοί θεωρούν πως για λόγους που γνωρίζει το ίδιο, το θύμα δεν τους αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή και κρατά κάποια πράγματα για εκείνη. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Απόστολος Λύτρας, τόνισε πάντως πως η ίδια δεν κρύβει κάτι από τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...