223
Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να διαβάζει tweets για τον θάνατο του παιδιού του! | George Vitsaras / SOOC

Eντονη αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη σε χυδαίο tweet για τον γιο του

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2020, 16:53
Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να διαβάζει tweets για τον θάνατο του παιδιού του!
|George Vitsaras / SOOC

Eντονη αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη σε χυδαίο tweet για τον γιο του

Protagon Team Protagon Team 30 Μαΐου 2020, 16:53

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε tweet ανώνυμου χρήστη των social media που υποστήριζε πως «πέθανε το παιδί του».

O υπουργός, που αναπαρήγαγε το επίμαχο μήνυμα, τόνισε ότι έχει κινήσει τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ανάρτηση έγραφε: «ΕΚΤΑΚΤΟ: πέθανε ο γιος του @AdonisGeorgiadi, είχε ανάγκη από εγχείριση καρδιάς, δυστυχώς το #Παιδοκαρδιοχειρουργικο στο αγ. σοφίας δεν λειτουργεί πλέον».

Η απάντηση από πλευράς του κ. Γεωργιάδη ήταν έντονη:

«Πέραν του ότι έχω κινήσει ήδη τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες, ανεβάζω αυτό το αχαρακτήριστο μήνυμα, ως δείγμα του μίσους και της ποιότητας που κρύβουν στην ψυχή τους αυτοί οι άνθρωποι. Θα εκτιμούσα τα μαζικά report πάντως σε αυτή την αισχρή περίπτωση».

Το μήνυμα, μια απαράδεκτη και ανοίκεια επίθεση κατά του κ. Γεωργιάδη, δεν γράφτηκε τυχαία. Πολλοί χρήστες στο Twitter διαμαρτύρονταν με βάση μια άλλη «φήμη» σχετικά με το ενδεχόμενο διακοπής λειτουργίας της παιδοκαρδιοχειρουργικής μονάδας στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Ηταν λοιπόν ένας τρόπος και να χτυπηθεί ο υπουργός σε προσωπικό επίπεδο αλλά και να μεγεθυνθεί ο θόρυβος σχετικά το νοσοκομείο, με μηχανισμούς πέρα από αυτά των φίλα προσκείμενων στην αντιπολίτευση ΜΜΕ.

Από το υπουργείο Υγείας εξάλλου είχε ανακοινωθεί από την Παρασκευή το εξής:

Στο θέμα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος έκανε λόγο για μίσος και δηλητηριώδεις συμπεριφορές, από πολιτικούς αντιπάλους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...