338
Οι βουλευτές Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ -πλην Νοτοπούλου- έδωσαν το παρών στη συνάντηση. Οπως αναμενόταν κατήγγειλαν τον υφ. Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη | Intime/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Briefing» του ΠΑΟΚ στους βουλευτές της Θεσσαλονίκης (πλην αυτών της ΝΔ)

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2020, 18:00
Οι βουλευτές Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ -πλην Νοτοπούλου- έδωσαν το παρών στη συνάντηση. Οπως αναμενόταν κατήγγειλαν τον υφ. Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη
|Intime/ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Briefing» του ΠΑΟΚ στους βουλευτές της Θεσσαλονίκης (πλην αυτών της ΝΔ)

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2020, 18:00

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας το είχαν ξεκαθαρίσει από την Παρασκευή (εδώ) ότι δεν θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα που απηύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο. Οι κυβερνητικοί βουλευτές είχαν τρόπον τινά δίκιο: και είχαν ψηφίσει την ευνοϊκή -σχεδόν «φωτογραφική»- νομοθετική ρύθμιση για να γλιτώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον υποβιβασμό για το θέμα της πολυιδιοκτησίας, αλλά και βρέθηκαν να γίνονται στόχοι των χούλιγκαν του Δικεφάλου του Βορρά (εδώ).

Ετσι, η ενημερωτική συνάντηση έγινε στο PAOK Sports Arena, γνωστότερο ως «Παλατάκι», μόνο με τους τοπικούς βουλευτές, Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, της αντιπολίτευσης.

Παρών ήταν ασφαλώς ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος εξάλλου έχει δηλώσει «πρώτα ΠΑΟΚ και μετά ΣΥΡΙΖΑ», αλλά το «παρών» έδωσαν και οι υπόλοιποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Γιάννης Αμανατίδης, Σωκράτης Φάμελλος, Χρήστος Γιαννούλης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Δώρα Αυγέρη), πλην της Κατερίνας Νοτοπούλου που έλειπε στα Σκόπια.

Μάλιστα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπαν ότι δεν διχάζει ο ΠΑΟΚ την Ελλάδα, αλλά ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η παρουσία πάντως, των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και οι δηλώσεις κατά της κυβέρνησης -αλλά και κατά του Ολυμπιακού- μπορεί και να διαβαστεί σαν μια προσπάθεια εξιλέωσής τους στα μάτια των ψηφοφόρων της Θεσσαλονίκης, επειδή καταψήφισαν την κυβερνητική τροπολογία με την οποία γλίτωνε τα χειρότερα ο ΠΑΟΚ.

Από το Κίνημα Αλλαγής το «παρών» έδωσε ο Χάρης Καστανίδης καθώς και ο Κυριάκος Κυριάκος, δεύτερος επιλαχών στο ψηφοδέλτιο Α’ Θεσσαλονίκης, υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ αλλά και μέχρι πρότινος στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Κυριάκος Κυριάκος, πρώην στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και νυν υπεύθυνος επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, έδωσε το παρών στη συνάντηση (ΙΝΤΙΜΕΝΕWS)

Παρών ήταν και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Απόστολος Αβδελάς, καθώς επίσης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου.

Οι βουλευτές της ΝΔ δεν παρέστησαν. Κύκλοι του κόμματος εξηγούσαν ότι η στάση τους εκφράστηκε στη Βουλή με την ψήφιση της τροπολογίας και θα εκφραστεί και με τη στήριξη της προσπάθειας εξυγίανσης στο χώρο του ποδοσφαίρου που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...