201
O Xρήστος Μπαλάσκας κάνει δηλώσεις στον Τύπο | φωτ. αρχείου/ Facebook

ΕΛ.ΑΣ.: Διοικητική έρευνα επειδή ο συνδικαλιστής Μπαλάσκας «ανέβασε» καταδίωξη στο Facebook

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2019, 10:34
O Xρήστος Μπαλάσκας κάνει δηλώσεις στον Τύπο
|φωτ. αρχείου/ Facebook

ΕΛ.ΑΣ.: Διοικητική έρευνα επειδή ο συνδικαλιστής Μπαλάσκας «ανέβασε» καταδίωξη στο Facebook

Protagon Team Protagon Team 27 Νοεμβρίου 2019, 10:34

H πρωτοβουλία του συνδικαλιστή αστυνομικού, Χρήστου Μπαλάσκα, να «ανεβάσει» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook βίντεο από καταδίωξη της Αμεσης Δράσης, δεν έμεινε απαρατήρητη από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να διαταχθεί η διενέργεια διοικητικής έρευνας για καταγραφή και δημοσιοποίηση οπτικοακουστικού υλικού χωρίς  άδεια.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που εξεδόθη για το περιστατικό, γνωστοποιείται ότι «σχετικά με βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες και απεικονίζει δραστηριότητα αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης οχήματος και σύλληψης ατόμου, ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την άνευ αδείας καταγραφή και δημοσιοποίηση του υλικού».

Το βίντεο γυρίστηκε τα ξημερώματα της 22ης Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια νυχτερινής βάρδιας περιπολικού της Αμεσης Δράσης στο Μενίδι.

Geplaatst door Χρήστος Μπαλάσκας op Maandag 25 november 2019

Στο βίντεο εμφανίζονται αστυνομικοί να καταδιώκουν μαζί με άνδρες της ΟΠΚΕ ύποπτο όχημα, το οποίο βγαίνει εκτός δρόμου, μπαίνει σε άλσος και τελικά πέφτει πάνω σε δένδρο.

Οι ύποπτοι συλλαμβάνονται και μάλιστα χαρακτηριστική είναι η αντίδραση ενός εξ αυτών που ξεσπά σε λυγμούς τη στιγμή της σύλληψής του.

Αν και το βίντεο που «ανέβηκε» στον λογαριασμό του κ. Μπαλάσκα στο Facebook, έγινε μέσα σε λίγη ώρα viral, αποσπώντας πλήθος θετικών σχολίων και likes, η ενέργεια του συνδικαλιστή αστυνομικού δεν φάνηκε να άρεσε στους ανωτέρους του. Εξού και η διαταγή για την διοικητική έρευνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...