177
Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος | Intime/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Εξιτήριο πήρε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2021, 13:45
Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος
|Intime/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Εξιτήριο πήρε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Protagon Team Protagon Team 7 Νοεμβρίου 2021, 13:45

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος πήρε την Κυριακή εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου είχε εισαχθεί το Σάββατο.

Το ανακοινωθέν του νοσοκομείο αναφέρει: «Σήμερα 07/11/2021 και ώρα 13:30 εξήλθε από το Γ.Ν.Α. “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ” ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος εισήχθη χθες 06/11/2021 για προληπτικούς λόγους.

» Ο πρώην ΠτΔ υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το Νοσοκομείο και να παραμείνει στο σπίτι του. Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου είναι πολύ καλή».

Ο κ. Παυλόπουλος είχε υποβληθεί την Παρασκευή σε rapid test, στο οποίο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Επίσης θετική ήταν και η σύζυγός του, Σίσσυ Παυλοπούλου, η οποία παρέμεινε στην κατοικία της χωρίς έντονα συμπτώματα.

Το ανακοινωθέν του νοσοκομείου το Σάββατο επισήμαινε ότι ο τέως Πρόεδρος, που είναι εμβολιασμένος, ήταν ασυμπτωματικός. Χρειάστηκε παρακολούθηση σε νοσοκομειακό περιβάλλον «λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ».

Υπενθυμίζεται ότι κ. Παυλόπουλος, που είναι 71 ετών, είχε υποβληθεί σε επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ το 2018 στο Ωνάσειο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...