156
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να χαιρετίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους που όμως φαίνεται ότι δεν θέλησαν να ανταποδώσουν με μία απλή χειραψία | Γ.Τ Ν.Δ. ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

«Είστε της σχολής Βαρουφάκη» – Σε περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν να χαιρετήσουν τον Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2023, 20:48
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να χαιρετίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους που όμως φαίνεται ότι δεν θέλησαν να ανταποδώσουν με μία απλή χειραψία
| Γ.Τ Ν.Δ. ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

«Είστε της σχολής Βαρουφάκη» – Σε περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν να χαιρετήσουν τον Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2023, 20:48

Στον δρόμο που χάραξε το ΜέΡΑ25 -θυμίζουμε την άρνηση στελεχών του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη να χαιρετήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη (εδώ)- φαίνεται πως έχουν επιλέξει να βαδίσουν ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για ανθρώπους του κόμματος που βρίσκονταν σε προεκλογικό περίπτερο στη Νέα Ιωνία και δεν έδειξαν τον στοιχειώδη πολιτικό πολιτισμό όταν συνάντησαν τον πρόεδρο της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την περιοχή, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Περνώντας από το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, με μία χαρακτηριστική κίνηση, στέλεχος του κόμματος έδιωξε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος πήγε να χαιρετήσει διά χειραψίας.

«Καλημέρα σας. Α, ούτε χαιρετάμε ε; Τα καινούργια είναι αυτά; (σ.σ.: κοιτάζοντας προεκλογικά φυλλάδια). Έχετε μείνει με το παλιό υλικό. Εσείς είστε της σχολής Βαρουφάκη βλέπω, δεν χαιρετάτε καν, δεν σας πήγε πολύ καλά αυτό αλλά δεν πειράζει», είπε ο κ. Μητσοτάκης και αποχώρησε από το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...