417
Πολλοί είναι εκείνοι που επιβεβαιώνουν ότι η Ελεν είναι ένας εξαιρετικά κακός και δυσάρεστος χαρακτήρας... | Reuters

Είναι τελικά η Ελεν Ντε Τζένερις «ο πιο κακός εν ζωή άνθρωπος»;

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2020, 23:55
Πολλοί είναι εκείνοι που επιβεβαιώνουν ότι η Ελεν είναι ένας εξαιρετικά κακός και δυσάρεστος χαρακτήρας...
|Reuters

Είναι τελικά η Ελεν Ντε Τζένερις «ο πιο κακός εν ζωή άνθρωπος»;

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2020, 23:55

Η Ελεν Ντε Τζένερις θεωρείται στις ΗΠΑ ένα τηλεοπτικό (και όχι μόνο) αστέρι πρώτου μεγέθους.

Παρουσιάστρια των Οσκαρ, διάδοχος της Όπρα Γουίνφρεϊ στο χώρο των τοκ-σόου, φοβερή χιουμορίστας, ακτιβίστρια υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας των ΗΠΑ (λεσβία και η ίδια ούσα…), αλλά και – μεταξύ μας – και λίγο… «ιερή αγελάδα», καθώς τα τελευταία χρόνια κανείς δεν μπορούσε (ή τολμούσε) να γράψει κάτι εναντίον της.

Ο πρώτος που το έκανε ήταν τον περασμένο Μάρτιο ο Κέβιν Πόρτερ, ένας κωμικός που έχει συνεργαστεί πολλές φορές μαζί της στο κοντινό παρελθόν.

Τότε λοιπόν, ο Πόρτερ είπε για την Έλεν Ντε Τζένερις ότι είναι «ένας από τους πιο κακούς ανθρώπους εν ζωή» και κάπως έτσι ξεκίνησε μία συζήτηση στο Twitter, ζητώντας από οποιονδήποτε που αντιμετώπισε παρόμοιες καταστάσεις με την Έλεν να βγει μπροστά και να μιλήσει.

Και όντως συνέβη: ο Πόρτερ έλαβε δεκάδες μηνύματα από συνεργάτες της εκπομπής «The Ellen DeGeneres Show», οι οποίοι επιβεβαίωναν, λίγο έως πολύ, ότι, ναι, η Ελεν αν όχι ο «χειρότερος εν ζωή άνθρωπος», σίγουρα είναι ένας εξαιρετικά κακός και δυσάρεστος χαρακτήρας.

Μέσα στους επόμενους μήνες η υπόθεση προχώρησε τόσο πολύ, ώστε πριν λίγα 24ωρα συνέβη το αδιανόητο: ξεκίνησε ήδη εσωτερική έρευνα εντός των κόλπων του «The Ellen DeGeneres Show» (το οποίο διάγει ήδη αισίως την 17η σεζόν του, καθώς προβάλλεται αδιαλείπτως από τον Σεπτέμβριο του 2003 μέχρι σήμερα!) έπειτα από τις πολλές καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν από πρώην και νυν εργαζόμενους σ’ αυτή.

Στελέχη της Warner Bros. Television και η παραγωγός εταιρείας Telepictures απέστειλαν ένα σημείωμα στο προσωπικό, σύμφωνα με το οποίο η διεύθυνση προσωπικού της εταιρείας και μία ανεξάρτητη εταιρεία θα ξεκινήσουν να εξετάζουν τις καταγγελίες με συνεντεύξεις σε πρώην και νυν εργαζόμενους, ανέφερε το περιοδικό Variety.

Η έρευνα προέκυψε ύστερα από και άλλες, δεκάδες καταγγελίες για ρατσιστική και απαξιωτική συμπεριφορά νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Γενικότερα, οι καταγγελίες περιέγραφαν ένα κακό κλίμα επιθετικότητας, ενίοτε και ρατσιστικών ή σεξιστικών αστείων αναφορικά με το χτένισμα ή τις ενδυματολογικές επιλογές εργαζομένων της εκπομπής, αλλά και την απαξιωτική συμπεριφορά της ίδιας της παρουσιάστριας απέναντι σε ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόταν.

Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα του Variety, το πιο σοβαρό στην όλη υπόθεση που ανάγκασε σε «εσωτερική έρευνα» με συνεντεύξεις των εργαζομένων έχει να κάνει με τις περί ρατσισμού καταγγελίες που αξιολογούνται σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για την παρουσιάστρια, μετά και το κύμα οργής που προκλήθηκε από τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, αλλά και τις διαστάσεις που έχουν πάρει οι διαδηλώσεις του Black Lives Matter.

Μήπως ήρθε όντως η ώρα για την αποκαθήλωση της πιο δημοφιλούς τηλεπερσόνας των ΗΠΑ;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...