299
Θέμα αποπομπής του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση έθεσε εκ νέου στον Πρωθυπουργό ο κ. Παπαδόπουλος | Twitter

Απάντηση Σάκη Παπαδόπουλου σε Καμμένο: Κάνενα ρουσφέτι δεν ζήτησα

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2018, 12:31
Θέμα αποπομπής του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση έθεσε εκ νέου στον Πρωθυπουργό ο κ. Παπαδόπουλος
|Twitter

Απάντηση Σάκη Παπαδόπουλου σε Καμμένο: Κάνενα ρουσφέτι δεν ζήτησα

Protagon Team Protagon Team 15 Οκτωβρίου 2018, 12:31

Δεν ζήτησα ποτέ, κανένα ρουσφέτι από τον Πάνο Καμμένο, υποστήριξε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, απαντώντας σε όσα του καταλόγισε νωρίτερα μέσω της δημόσιας τηλεόρασης ο υπουργός Αμυνας.

Αφορμή για τον άκομψο αυτόν δημόσιο διάλογο μεταξύ των δύο ανδρών αποτέλεσε η σφοδρή κριτική που άσκησε ο συριζαίος βουλευτής στον υπουργό και κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα και το μήνυμά του προς Μαξίμου και Κουμουνδούρου ότι «δεν γίνεται να πάμε με Καμμένο μέχρι τον Οκτώβρη του ΄19».

Κανένα ρουσφέτι δεν ζήτησα, ήταν απλά «ένα αίτημα της κοινωνίας των Τρικάλων, ένα στρατόπεδο στην περιοχή μας να γίνει διαχρονικό ιστορικό μουσείο το οποίο το ζητά η δημοτική Αρχή και όλοι οι φορείς του νομού», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στον «Real FM».

«Του ζητήσαμε εδώ και πάνω από ένα χρόνο μία συνάντηση για να το προωθήσουμε και τώρα λέει ότι είναι ρουσφέτι», πρόσθεσε απογοητευμένος από την επίθεση που του εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Οσο για την κριτική που του άσκησε ο ίδιος, ο κ. Παπαδόπουλος θέλησε να επαναλάβει πως εκτίμησή του ήταν και είναι ότι «εφόσον ο κ. Καμμένος βάζει την προσωπική ατζέντα και την ατζέντα των ΑΝΕΛ στο προσκήνιο, δεν μπορεί να είναι και υπουργός Εθνικής Άμυνας…».

«Επειδή ξέρω ότι θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, είχε μαζί του και πριν από δέκα μέρες, είχε υποσχεθεί ότι μέχρι τον Μάρτιο δεν θα έβαζε καινούργια ζητήματα αλλά μόνον αυτά που αφορούν το πώς θα απαλύνουμε τον πόνο στα κοινωνικά στρώματα που υπέστησαν τα βάρη του μνημονίου και τα ζητήματα της κάθαρσης. Θεωρώ ότι αυτά πια πρέπει να διευκρινιστούν στη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό», επέμεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπληρώσει με νόημα:

«Ο Πρωθυπουργός έχει τη δυνατότητα μόνος του να κάνει τις επιλογές που θέλει για το υπουργικό συμβούλιο», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...