276
|

Σάκης Παπαδόπουλος: «Δεν μπορούμε να πάμε με τον Καμμένο ως τον Οκτώβριο»

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2018, 20:26

Σάκης Παπαδόπουλος: «Δεν μπορούμε να πάμε με τον Καμμένο ως τον Οκτώβριο»

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2018, 20:26

Πολλές αλήθειες, όπως το συνηθίζει άλλωστε, είπε ο Σάκης Παπαδόπουλος, βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Το θέμα του κ. Παπαδόπουλου, ενός από τους πιο μετριοπαθείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ο Πάνος Καμμένος και τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, με την προσωπική του ατζέντα στο Σκοπιανό και στις επαφές με τις ΗΠΑ, καθώς και με το ότι ενώ ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να αποκλιμακώσει την ένταση, ο υπουργος Αμυνας επανήλθε την Παρασκευή με επίθεση κατά της «Εφ. Συν.» και με ειρωνείες για τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Το μήνυμα του κ. Παπαδόπουλου προς τους κομματικούς του συντρόφους ήταν ξεκάθαρο: «Δεν μπορούμε να πάμε μέχρι τον Οκτώβριο (του 2019) με τον Πάνο Καμμένο».

Ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε μεταξύ άλλων: «Με τον Πάνο Καμμένο να πάμε μέχρι τον Οκτώβρη δεν μπορούμε, με την πολιτική των ΑΝΕΛ μετά το άδειασμα που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα, είναι ένα ζήτημα χοντροκομμένο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πολιτική συμμαχιών και με τον Σπύρο Δανέλλη και με τον Κώστα Κατσίκη. Οταν καταγγέλλουμε τη ΝΔ για εθνικολαϊκισμό, δεν μπορούμε να μη βλέπουμε τον εθνικολαϊκισμό του γείτονα και του συνεταίρου».

Στα λόγια του κ. Παπαδόπουλου υπήρχε και μια άλλη αλήθεια λοιπόν. Οτι ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει με τον Σπύρο Δανέλλη, βουλευτή Ηρακλείου του Ποταμιού. Κάτι που θα πρέπει να εξηγήσει ο συγκεκριμένος το επόμενο διάστημα, έως ότου το Ποτάμι (που τυπικά αριθμεί έξι βουλευτές συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου Σταύρου Θεοδωράκη) διοργανώσει το 3ο του συνέδριο, σε τρεις εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δανέλλης, μόλις την Παρασκευή κάλεσε σε συνεννόηση τον κ. Θεοδωράκη με τη Φώφη Γεννηματά και τον Αλέξη Τσίπρα για να υπάρξει τρικομματική συνεργασία Ποταμιού, ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...