211
| EPA/WILL OLIVER

Απαγορευτικό (και) από τη Ριάνα για τη μουσική της στις «τραγικές συγκεντρώσεις» του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2018, 07:59

Απαγορευτικό (και) από τη Ριάνα για τη μουσική της στις «τραγικές συγκεντρώσεις» του Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 5 Νοεμβρίου 2018, 07:59

Μετά τον Φαρέλ Γουίλιαμς και η Ριάνα ζήτησε από την πλευρά του Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα τραγούδια της σε προεκλογικές συγκεντρώσεις – και μένει να δούμε αν θα το τηρήσει ο αμερικανός πρόεδρος και οι συν αυτώ.

Σε ανάρτησή της στο Twitter η τραγουδίστρια όχι μόνο έβαλε πάγο στην χρήση, αλλά και χαρακτήρισε «τραγικές» τις συγκεντρώσεις των Ρεπουμπλικανών.

Ο δημοσιογράφος της Washington Post Φίλιπ Ράκερ έγραψε στο Twitter ότι το τραγούδι της «Don’t Stop the Music» χρησιμοποιήθηκε την Κυριακή από την υποψήφια των Ρεπουμπλικανών στο Τενεσί, Μάρσα Μπλάκμπερν.

«Ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες θα ήταν παρόντες ή θα συμμετείχαν σε μια από αυτές τις τραγικές συγκεντρώσεις, οπότε σε ευχαριστώ για την ενημέρωση Φίλιπ» απάντησε στο Twitter η τραγουδίστρια.

Επιπλέον σε ανάρτησή της στο Instagram, η Ριάνα είχε δείξει την προτίμησή της σε υποψήφιο των Δημοκρατικών για τη Φλόριντα. Η φωτογραφία που επέλεξε είναι εξαιρετικά εύγλωττη: Μια γυναίκα κρατά ένα πλακάτ με σύνθημα «Αρπάξετε τους από τις ενδιάμεσες εκλογές» – φυσικά τον Τραμπ και το κόμμα του.

View this post on Instagram

FLORIDA: You have the opportunity to make history this election. The US has only had four black Governors in its entire history, and we can help make #AndrewGillum the next one and Florida’s first! If you’re tired of feeling like you don’t matter in the political process, know the most important thing you can do in supporting a candidate is finding someone who will take on critical issues such as: making minimum wage a livable wage, paying teachers what their worth, ensuring criminal justice reform, making healthcare a right, and repealing Stand Your Ground. That’s a platform we MUST support. Let’s #bringithome, Florida. Vote @andrewgillum. And VOTE YES on Amendment 4 to restore voting rights to folks who have already paid their debt to society. VOTE on November 6th!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Ο Φάρελ Γουίλιαμς είχε ζητήσει να μην χρησιμοποιείται το τραγούδι του «Happy» από τις συγκεντρώσεις των Ρεπουμπλικανών ενώ και ο τραγουδιστής των Aerosmith Στιβ Τάιλερ είχε στείλει μέχρι και επιστολή στον Λευκό Οίκο όταν χρησιμοποιήθηκε χωρίς την άδειά του το τραγούδι του συγκροτήματος «Livin’ on the Edge».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...