232
Ο Ζακ Κωστόπουλος | Intimenews

Ανατροπή στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου – Καθαρές οι τοξικολογικές

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2018, 10:31
Ο Ζακ Κωστόπουλος
|Intimenews

Ανατροπή στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου – Καθαρές οι τοξικολογικές

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2018, 10:31

Οι τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του Ζακ Κωστόπουλου δείχνουν ότι δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν από τον θάνατό του στη συμπλοκή στην Ομόνοια.

Η έκθεση που δημοσιεύεται στον ιστότοπο Popaganda, δείχνει ότι δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία από τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαΐνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες) για τις οποίες έγινε εξέταση. Εντοπίστηκε πάντως ουσία που υπάρχει σε κοινά αναλγητικά.

Ακόμη, η ποσότητα του αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του Κωστόπουλου ήταν πολύ χαμηλή.

Όπως ακόμη αναφέρει το tovima.gr η έκθεση ανατρέπει τις αρχικές εκτιμήσεις ότι ο Κωστόπουλος ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Μέσα στο επόμενο τριήμερο αναμένεται να παραδοθεί το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών μαζί με τις ιατροδικαστικές εξετάσεις. Για τα ανεπίσημα ευρήματα των ερευνών έχουν ενημερωθεί άτομα του περιβάλλοντος του Κωστόπουλου ενώ αναμένεται και ενημέρωση αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Σε αυτή την περίπτωση, το αρχικό σενάριο για τον θάνατο του 33χρονου από τη χρήση ναρκωτικών κλονίζεται και τίθεται εκ νέου το ερώτημα για το τι προκάλεσε τον θάνατό του.

Από τις αρχικές ιατροδικαστικές εξετάσεις εκτιμήθηκε ότι ο θάνατος του Κωστόπουλου δεν οφείλεται στον ξυλοδαρμό του.

Πληροφορίες ανέφεραν ακόμη ότι στο πόρισμα της ιστολογικής εξέτασης δεν διαπιστώνεται βλάβη στη καρδιά ή άλλο ζωτικό όργανο.

Στον φάκελό που σχημάτισε η ΕΛ.ΑΣ και απεστάλη προ 10 ημερών στις δικαστικές Αρχές φέρεται να περιέχεται η κατάθεση μιας φίλης του 33χρονου που αναφέρθηκε «σε προβλήματα υγείας που δήλωνε ότι αντιμετώπιζε ο Ζακ Κωστόπουλος ύστερα και από ιατρικές εξετάσεις που είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...