320
Ανοιξαν τα χέρια στη χειραψία ενότητας Αμυρά - Θεοδωράκη | INTIMEnews

Αμυράς: «Οποιος ψηφίσει τις Πρέσπες, ψηφίζει την κυβέρνηση» – και μία απάντηση για το «νυφούλα» του Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2019, 10:54
Ανοιξαν τα χέρια στη χειραψία ενότητας Αμυρά - Θεοδωράκη
|INTIMEnews

Αμυράς: «Οποιος ψηφίσει τις Πρέσπες, ψηφίζει την κυβέρνηση» – και μία απάντηση για το «νυφούλα» του Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2019, 10:54

Βαθύ ρήγμα στο Ποτάμι και τη γραμμή Θεοδωράκη που συμπυκνώνεται στο «ναι στη Συμφωνία των Πρεσπών, όχι στην ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», προκάλεσε με δηλώσεις του την Πέμπτη, ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Αμυράς.

«Οποιος ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ψηφίζει κυβέρνηση», ήταν το μήνυμα που έστειλε προς τα υπόλοιπα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού, αποδεικνύοντας τη διάσταση απόψεων που κυριαρχεί στο εσωτερικό του κινήματος αναφορικά με τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών και τη σύνδεσή της με την παράταση του βίου της κυβέρνησης Τσίπρα.

«Είναι η ώρα των αποφάσεων. Εναι πολύ σκληρά τα χαρτιά για να μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις», παρατήρησε με νόημα ο κ. Αμυράς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», για να επιβεβαιώσει τη βαβέλ που επικρατεί ανάμεσα στους έξι (!) β0υλευτές του Ποταμιού.

Με αφορμή όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο Open για την περίφημη πια πλειοψηφία-κλειδί των 151 βουλευτών, ο κ. Αμυράς  παρατήρησε με νόημα ότι ο Πρωθυπουργός «φάνηκε αρκετά σίγουρος» ότι θα βρει τους 151 «πρόθυμους».

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε, καλύτερη απάντηση από πλευράς Ποταμιού «θα ήταν να ζητήσει άμεση προσφυγή στις κάλπες», καθώς όπως σχολίασε, «κυβερνήσεις με δανεικούς βουλευτές είναι υποβάθμιση του κοινοβουλευτισμού».

Στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κ. Αμυράς κλήθηκε να απαντήσει και στον σκαιό χαρακτηρισμό «νυφούλα» που χρησιμοποίησε σε βάρος του ο Πάνος Καμμένος κατά την αντιπαράθεση που είχαν στη Βουλή, στη συζήτηση της τροπολογίας για τα αντισταθμιστικά των F-16.

Ο Γιώργος Αμυράς χαρακτήρισε «ανεμοδούρα» τον υπουργό Άμυνας που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «βρήκε εύκρατο κλίμα στα συριζαϊκα περιβόλια και άνθισε». «Μαζί», είπε,«διορίσαν τα κομματόσκυλα, μαζί το ένα, μαζί το άλλο».

Είναι «κρίμα που δεν τον άκουσα να με λέει νυφούλα», πρόσθεσε, «γιατί τότε θα του έλεγα χίλιες φορές νυφούλα γιατί όλοι τις αγαπάνε τις νυφούλες, παρά ζωντοχήρα, όπως θα γίνεις εσύ αν φύγεις από την κυβέρνηση».

«Είναι γνωστή η χυδαιότητα του Καμμένου», κατέληξε στην απάντησή του ο κ. Αμυρας. «Ο Καμμένος είναι ένας βόθρος. Το θέμα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν», σχολίασε δηκτικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...