266
O Τζέφρι Επστάιν | twitter

Αυτοκτόνησε στο κελί του ο παιδεραστής μεγιστάνας Τζέφρι Επστάιν

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2019, 16:29
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 10/08/2019 19:31
O Τζέφρι Επστάιν
|twitter

Αυτοκτόνησε στο κελί του ο παιδεραστής μεγιστάνας Τζέφρι Επστάιν

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2019, 16:29
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 10/08/2019 19:31

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο παιδεραστής Τζέφρι Επστάιν, όπως μεταδίδει ρεπόρτερ του ABC News.

Ο Αμερικανικός μεγιστάνας, φίλος των Τραμπ και Κλίντον, φέρεται να αυτοκτόνησε.

Δύο εβδομάδες νωρίτερα, ο 66χρονος είχε βρεθεί ξανά σχεδόν αναίσθητος στο κελί του, με τραύματα στον λαιμό και είχε τεθεί σε επιτήρηση για τον φόβο νέας απόπειρας αυτοκτονίας.

Είχε συλληφθεί στις 6 Ιουλίου, κατηγορούμενος πως έκανε σεξ με δεκάδες ανήλικα κορίτσια στις κατοικίες του στη Νέα Υόρκη και τη Φλόριντα. Ο Επστάιν βρισκόταν αντιμέτωπος με της μέγιστη ποινή 45 ετών κάθειρξης ενώ μόλις πριν λίγες ώρες είχαν δει το φως της δημοσιότητας έγγραφα της δικογραφίας εναντίον του, με σοκαριστικές λεπτομέρειες για τα σεξουαλικά του αδικήματα.

Έναν μήνα πριν, τον Ιούλιο του 2017, οι ομοσπονδιακές Αρχές των ΗΠΑ είχαν ασκήσει ποινική δίωξη στον δισεκατομμυριούχο Επστάιν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί πως βίαζε δεκάδες ανήλικα κορίτσια και ήταν «εγκέφαλος» κυκλώματος τράφικινγκ.

Το FBI ξεκίνησε έρευνα για την «προφανή αυτοκτονία» του Επστάιν 

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Επστάιν, το FBI ξεκίνησε έρευνα, αφού ο χρηματιστής βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο κελί του σε ομοσπονδιακή φυλακή του Μανχάταν, όπου «προφανώς αυτοκτόνησε».

Όπως έγινε γνωστό από τις ομοσπονδιακές σωφρονιστικές Αρχές, το «άψυχο σώμα» του 66χρονου χρηματιστή εντοπίστηκε γύρω στις 06:30 τοπική ώρα.

«Το προσωπικό προσπάθησε αμέσως να τον επαναφέρει στη ζωή» προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...