225
|

Τι συμβαίνει με Οζίλ – Κολάσινατς; Δέχονται απειλές και απουσιάζουν από αγώνα

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2019, 12:18

Τι συμβαίνει με Οζίλ – Κολάσινατς; Δέχονται απειλές και απουσιάζουν από αγώνα

Protagon Team Protagon Team 10 Αυγούστου 2019, 12:18

Ο Σέαντ Κολάσινατς φέρθηκε γενναία όταν ένας επίδοξος ληστής με μαχαίρι επιτέθηκε σε εκείνον και τον Μεσούτ Οζίλ την ώρα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του δεύτερου. Ωστόσο, οι δύσκολες στιγμές για τους δύο αστέρες της μπάλας φαίνεται πως συνεχίζονται δύο εβδομάδες μετά το σοκαριστικό περιστατικό.

Σε πρώτη φάση, το δίδυμα της Αρσεναλ «κόπηκε» από την πρεμιέρα της ομάδας του Λονδίνου στο πρωτάθλημα με την Νιουκάστλ. Οι ιθύνοντες επικαλέστηκαν λόγους ασφαλείας. Αυτό, όμως, που δεν ανέφεραν οι Κανονιέρηδες στην επίσημη τοποθέτησή τους είναι ότι ο Οζίλ και Κολάσινατς συνεχίζουν να δέχονται απειλές.

Βρετανικά ΜΜΕ, όπως οι Times του Λονδίνου, σημειώνουν στα ρεπορτάζ τους πως έξω από τα σπίτια των δύο σταρ έχουν παρατηρηθεί ύποπτες κινήσεις, γεγονός που έχει τρομάξει τους παίκτες. Αμφότεροι φέρονται να μην θέλησαν να απομακρυνθούν από το πλευρό των οικογενειών τους και γι’ αυτό δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή (9/8) και παρέμειναν στο Λονδίνο.

Η ειδική ομάδα ανδρών ασφαλείας που έχει προσλάβει η Άρσεναλ συνεργάζεται με την Αστυνομία, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα και να μπορέσουν οι παίκτες να συγκεντρωθούν επιτέλους στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Στο Νησί σημειώνουν ότι μετά την απόπειρα ληστείας έχουν υπάρξει και προσπάθειες εγκληματικών ενεργειών σε βάρος των περιουσιών των Οζίλ και Κολάσινατς.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά εάν αυτοί που απειλούν τους προαναφερθέντες είναι μεμονωμένα άτομα ή ανήκουν στην ίδια σπείρα που τους επιτέθηκε με το μαχαίρι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...