204
«Ο γιος σας απειλεί να ανατινάξει όλο το σχολείο! Πάρτε μέτρα!», έγραφε μεταξύ άλλων το σημείωμα που άφησαν ακτιβιστές στον τάφο των γονιών του ρώσου προέδρου | Youtube

Αφησαν σημείωμα στον τάφο των γονιών του Πούτιν: «Ο γιος σας συμπεριφέρεται απαράδεκτα»!

Protagon Team Protagon Team 27 Σεπτεμβρίου 2022, 22:02
«Ο γιος σας απειλεί να ανατινάξει όλο το σχολείο! Πάρτε μέτρα!», έγραφε μεταξύ άλλων το σημείωμα που άφησαν ακτιβιστές στον τάφο των γονιών του ρώσου προέδρου
|Youtube

Αφησαν σημείωμα στον τάφο των γονιών του Πούτιν: «Ο γιος σας συμπεριφέρεται απαράδεκτα»!

Protagon Team Protagon Team 27 Σεπτεμβρίου 2022, 22:02

Αγνωστοι ακτιβιστές άφησαν το πρωί της Τρίτης στον τάφο των γονιών του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, στο νεκροταφείο Σεραφίμσκι στην Αγία Πετρούπολη, ένα σημείωμα με το οποίο εξέφραζαν τα παράπονά τους για τον γιο τους. Η φωτογραφία με τη δράση αυτή αναρτήθηκε στο κανάλι Telegram της φεμινιστικής αντιπολεμικής αντίστασης, μια οργάνωση που διοργανώνει καλλιτεχνικές δράσεις και δράσεις διαμαρτυρίας κατά του πολέμου στην Ουκρανία.

«Μια άγνωστη ομάδα ατόμων απευθύνθηκε στους γονείς ενός αγοριού, ζητώντας τους να λάβουν μέτρα διαπαιδαγώγησης για τον γιο τους» αναφέρεται στην ανάρτηση στο κανάλι Telegram. Η έκκληση προς τους αποβιώσαντες γονείς του ρώσου προέδρου είναι μια σελίδα από ένα ημερολόγιο μαθητή με το ακόλουθο κείμενο:

«Αξιοσέβαστοι γονείς. Ο γιός σας συμπεριφέρεται απαράδεκτα! Παραλείπει τα μαθήματα Ιστορίας, τσακώνεται με τους συμμαθητές του, απειλεί να ανατινάξει όλο το σχολείο! Πάρτε μέτρα»!

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε επίσης στο κανάλι που διατηρεί το «Κόμμα των νεκρών» στο Telegram. Νωρίτερα είχαν γίνει έρευνες στα σπίτια των ακτιβιστών αυτής της καλλιτεχνικής πρωτοβουλίας. Το «Κόμμα των νεκρών» έχει πραγματοποιήσει επίσης αντιπολεμικού περιεχομένου καλλιτεχνικές δράσεις και στο νεκροταφείο Πισκαριόφσκοε που είναι νεκροταφείο μνημείο πεσόντων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι γονείς του Βλαντίμιρ Πούτιν, Βλαντίμιρ Σπιριντόνοβιτς Πούτιν και Μαρία Ιβάνοβνα Σεμόλοβα Πούτινα, απεβίωσαν το 1999 και 1998 αντίστοιχα, πριν ακόμη ο γιος τους γίνει πρόεδρος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...