184
| twitter.com/narrator83

Νικ Κέιβ και Κάιλι Μινόγκ ξανά μαζί – αναβιώνουν το ντουέτο που άφησε εποχή

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2018, 09:02

Νικ Κέιβ και Κάιλι Μινόγκ ξανά μαζί – αναβιώνουν το ντουέτο που άφησε εποχή

Protagon Team Protagon Team 4 Ιουνίου 2018, 09:02

Η Κάιλι Μινόγκ εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά σε συναυλία του Νικ Κέιβ για να τραγουδήσουν μαζί το κομμάτι που τους έκανε ένα από τα πιο ιδιόρρυθμα ντουέτα των τελευταίων δεκαετιών.

Ο σκοτεινός ρόκερ και η ποπ σταρ είχαν προκαλέσει έκπληξη όταν το 1995 τραγούδησαν το «Where the Wild Roses Grow», μια μπαλάντα για ένα έρωτα που κατέληξε σε δολοφονία.

Σε μια σπάνια επανάληψη, η αυστραλέζα τραγουδίστρια εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά την Κυριακή σε συναυλία του (επίσης Αυστραλού) Κέιβ σε φεστιβάλ στο Λονδίνο.

Το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα μετά την εμφάνιση της Μινόγκ, την οποία ο κέιβ αγκάλιασε θερμά πριν τραγουδήσουν, και τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα ήταν εξαιρετικά θετικά.

Το τραγούδι αν και δεν έφτασε πολύ ψηλά στους πίνακες των επιτυχιών, παραμένει ένα από τα πιο γνωστά του Κέιβ, όπως και της Μινόγκ.

Το βιντεοκλίπ αποδίδει πειστικά το ύφος του δίσκου με μπαλάντες για θανάτους και δολοφονίες – αυτό εξάλλου περιγράφει και το τραγούδι.

Ο Κέιβ και η Μινόγκ είχαν τραγουδήσει μαζί σε φεστιβάλ στο Κορκ της Ιρλανδίας και στη Σκωτία το 1995. Επόμενη κοινή εκτέλεση ήταν το 2003 όταν η Μινόγκ εμφανίστηκε σε συναυλία του Κέιβ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...