352
Η ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ στα social media από τον Εβρο | Instagram/Kyriakos

Οταν ο Μητσοτάκης πήγε να… πνίξει τη Μαρέβα στον Εβρο

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2018, 19:33
Η ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ στα social media από τον Εβρο
|Instagram/Kyriakos

Οταν ο Μητσοτάκης πήγε να… πνίξει τη Μαρέβα στον Εβρο

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2018, 19:33

Ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη μάς χάρισε μια σπάνια φωτογραφία τη Δευτέρα: ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να πάει να… πνίξει τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη επειδή «ξέχασε» τα διαβατήριά τους στο ταξίδι τους στην Ιμβρο.

Ως γνωστόν, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε από το πρωί την Αλεξανδρούπολη για να παραστεί στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης από τον οθωμανικό ζυγό και να συνδυάσει αυτή του την παρουσία με μια έκκληση για την απελευθέρωση των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται εδώ και 75 ημέρες σε φυλακές της γειτονικής Αδριανούπολης.

Μετά από αυτήν του την επίσκεψη ο κ. Μητσοτάκης είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί την Ιμβρο. Προφανώς κάποιος είχε ξεχάσει το διαβατήριό του, αν και κανονικά για να μπεις στην Τουρκία δεν χρειάζεσαι παρά μια ενημερωμένη αστυνομική ταυτότητα. Αυτό το περιστατικό διογκώθηκε από ορισμένους ιστότοπους ως «θρίλερ» και έτσι ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε με μια πολύ χαριτωμένη ανάρτηση που φωτίζει άγνωστες πτυχές του συζυγικού του βίου.

«Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριό σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο. Θα φτάσουμε στην Ίμβρο με το βραδινό καράβι!», έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδεύοντας τη φωτογραφία του με τη Μαρέβα.

 

Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριο σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο! ?. Θα φτάσουμε στην Ιμβρο με το βραδινό καράβι!

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...