175
Σε σύντομη επιστολή του προς τον πρόεδρο της επιτροπής, ο πρώην πρωθυπουργός απαιτεί την ουσιαστική διερεύνηση της όλης υπόθεσης, με εξέταση όλων των μαρτύρων και όλων των στοιχείων | ΙΝΤΙΜΕnews

Novartis: Δεν πάει Προανακριτική ούτε ο Σαμαράς

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2018, 11:59
Σε σύντομη επιστολή του προς τον πρόεδρο της επιτροπής, ο πρώην πρωθυπουργός απαιτεί την ουσιαστική διερεύνηση της όλης υπόθεσης, με εξέταση όλων των μαρτύρων και όλων των στοιχείων
|ΙΝΤΙΜΕnews

Novartis: Δεν πάει Προανακριτική ούτε ο Σαμαράς

Protagon Team Protagon Team 22 Μαρτίου 2018, 11:59

Την απόφασή του να μην παραστεί στην επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης της Βουλής για την υπόθεση της Novartis γνωστοποίησε και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εξαπολύοντας μύδρους κατά όσων -όπως καταγγέλλει- έστησαν και επιμένουν στη σκευωρία εις βάρος του.

Σε σύντομη δήλωση προς τον πρόεδρο της επιτροπής, ο πρώην πρωθυπουργός απαιτεί  την ουσιαστική διερεύνηση της όλης υπόθεσης, με εξέταση όλων των μαρτύρων και όλων των στοιχείων, επισημαίνοντας ότι διατηρεί το δικαίωμα παρέμβασής του όταν και αν η διερεύνηση της υπόθεσης εισέλθει στην ουσία της.

Αναλυτικά η  επιστολή του κ. Σαμαρά:

«Κύριε Πρόεδρε της Επιτροπής, Δεν προτίθεμαι να παραστώ στη συνεδρίαση της Επιτροπής σας την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018. Δεν με αφορούν κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις οι οποίες συνιστούν έναν ακόμη κρίκο στην ουσιαστική συγκάλυψη της σε βάρος μου σκευωρίας. Σκευωρία η οποία οργανώθηκε και υλοποιείται από τη γνωστή σε όλους γελοία συμμορία. Απαιτώ άλλωστε την ουσιαστική διερεύνηση της όλης υπόθεσης, με εξέταση όλων των μαρτύρων και όλων των στοιχείων. Διατηρώ αυτονόητα το δικαίωμά μου να εκφέρω την άποψή μου, σε περίπτωση που εισέλθετε στην ουσία της υπόθεσης μετά την κατάθεση των μαρτύρων».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...