194
|

Στην Ευελπίδων ο Φρουζής της Novartis – Τι μήνυμα έστειλε με το υπόμνημά του

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2018, 14:50

Στην Ευελπίδων ο Φρουζής της Novartis – Τι μήνυμα έστειλε με το υπόμνημά του

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2018, 14:50

Με σκοπό να διατρανώσει το ότι βρίσκεται στη διάθεση της Δικαιοσύνης και παράλληλα την αθωότητά του στην υπόθεση Novartis, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο πρώην αντιπρόεδρος της φαρμακευτικής Κωνσταντίνος Φρουζής.

Ο κ. Φρουζής μαζί με δικηγόρους του παρέστησαν στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο έχει συγκληθεί για να επικυρώσει ή μη την εισαγγελική διάταξη απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis.

Ο κ. Φρουζής ζήτησε ενώπιον του δικαστηρίου να επικυρωθεί η διάταξη προκειμένου να δώσει μήνυμα ότι είναι στην διάθεση των αρχών.

270649270644270643

«Δηλώνω ότι αρνούμαι κατηγορηματικά την κατηγορία που μου αποδίδεται χωρίς να είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να αντικρούσω ένα προς ένα τα στοιχεία που με αφορούν καθόσον δεν έχω λάβει γνώση της δικογραφίας.

» Δηλώνω ότι ουδέποτε διανοήθηκα να διαφύγω στο εξωτερικό. Η διαφυγή μου στο εξωτερικό όχι μόνον θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως τεκμήριο ενοχής αλλά συγχρόνως θα μου στερούσε τη δυνατότητα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και να συνδράμω τη δικαιοσύνη στο έργο της για ανεύρεση της αλήθειας» υποστήριξε στο υπόμνημά του.