344
Κωνσταντοπούλου και Τσίπρας το καλοκαίρι του 2015. Τώρα τον χαρακτηρίζει «πολιτικό απατεώνα» | SOOC

Η Ζωή απαντά στον Τσίπρα: «Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της πατρίδας μου»

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2017, 09:57
Κωνσταντοπούλου και Τσίπρας το καλοκαίρι του 2015. Τώρα τον χαρακτηρίζει «πολιτικό απατεώνα»
|SOOC

Η Ζωή απαντά στον Τσίπρα: «Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της πατρίδας μου»

Protagon Team Protagon Team 20 Δεκεμβρίου 2017, 09:57

Υπήρχε μια εποχή, Ιούλιος του 2015, που ήταν ακόμα αγαπημένοι – τουλάχιστον αγκαλιάζονταν και αλληλοασπάζονταν δημοσίως. Ομως αυτές οι εποχές είναι πλέον πολύ μακρινές για τον Αλέξη Τσίπρα και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, που προφανώς ποτέ δεν του το συγχώρεσε του Πρωθυπουργού ότι έκανε το «όχι» του δημοψηφίσματος ένα νέο τρίτο μνημόνιο και κυρίως δεν έκανε την ίδια υπουργό Δικαιοσύνης στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπως διακαώς εκείνη επιθυμούσε, του επιτέθηκε προ ημερών με πολιτικά βαριές εκφράσεις. Αυτήν την επίθεση από την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χρησιμοποίησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα σημείο της ομιλίας του στη Βουλή στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.

Τη σκυτάλη πήρε ο κ. Τσίπρας. Η αναφορά στις δηλώσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου από τον πρόεδρο της ΝΔ, προκάλεσε την απάντηση του Πρωθυπουργού, ο οποίος από το βήμα της Βουλής άφησε αιχμές για την πρώην κομματική σύντροφό του:

«Κύριε Μητσοτάκη, σας άκουσα με μεγάλη προσοχή να φτάνετε στο επίπεδο απ’ αυτό εδώ το Βήμα να διαβάζετε αποφθέγματα της πρώην Προέδρου της Βουλής. Και βέβαια, καλά κάνατε, δικαίωμά σας. Ολοι κρινόμαστε.

» Ομως, ξέρετε, δεν είμαστε στο ίδιο κόμμα. Γνωρίζετε όλοι ότι εμείς αποφασίσαμε να στηρίξουμε τις επιλογές μας, να μην φύγουμε τρέχοντας. Εμείς αποφασίσαμε να κριθούμε από τον ελληνικό λαό, εμείς αποφασίσαμε να κρατήσουμε και την παράταξη και τη χώρα. Ολοι κρίνονται».

Και έτσι ήρθε η ανταπάντηση της πρώην Προέδρου της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας: «Ετσι θα μιλάμε από εδώ και πέρα. Ο κ. Τσίπρας ασχολείται ξανά μαζί μου. Πανικόβλητος.  Αφού γνωρίζει πολύ καλά τι θα λάβει πίσω. Του απαντώ ξανά. Δυστυχώς απαντώ ξανά στο μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της πατρίδας μου. Ας κρατήσει τις θρασυδειλίες για τους βουλευτές κι ακολούθους του. Εμείς ξέρουμε τι είναι. Εμείς βλέπουμε, γνωρίζουμε και θυμόμαστε. Εγώ θα συνεχίσω να μάχομαι για τους πολίτες της χώρας μου. Οπως έκανα από την αρχή. Οπως κάνω μέχρι σήμερα. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω κάθε μέρα. Ακόμη και αφού πέσει», έγραψε στο Facebook, αναρτώντας μάλιστα και ένα βίντεο με τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός για τους πλειστηριασμούς κατοικιών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...