181
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «απασφάλισε» κατά Τσίπρα αυτή τη φορά μέσω social media | Facebook

Αγρια επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα με βίντεο στο Facebook

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2017, 11:41
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «απασφάλισε» κατά Τσίπρα αυτή τη φορά μέσω social media
|Facebook

Αγρια επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα με βίντεο στο Facebook

Protagon Team Protagon Team 15 Δεκεμβρίου 2017, 11:41

H Zωή Κωνσταντοπούλου θα… φωνάζει πλέον και μέσω Facebook. Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» εγκαινίασε μία νέα μορφή επικοινωνίας με το κοινό μέσω των social media («έτσι θα μιλάμε από δω και πέρα», αναγγέλλει) και το πρώτο βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό, το «αφιέρωσε» στον άλλοτε «συνοδοιπόρο» της για την Πρώτη Φορά Αριστερά, Αλέξη Τσίπρα.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής  αποκαλεί τον Πρωθυπουργό «άνθρωπο των δανειστών» και μεταξύ άλλων τον κατηγορεί για ευνοιοκρατικές εξυπηρετήσεις φίλων και συγγενικών του προσώπων στο Δημόσιο.

Αφού ολοκληρώνει τον «στολισμό» του κ. Τσίπρα (σ.σ. πάντα στο πνέυμα των Χριστουγέννων) με ανάλογου ύφους χαρακτηρισμούς, καταγγέλλει την «εγκληματική κυβέρνησή» του που -όπως λέει- «ταυτίζει την Αριστερά και τους αγώνες της με την ρεμούλα, τον οπορτουνισμό, την απατεωνιά και την κομπίνα».

«Μιλάει για εμένα ο κ. Τσίπρας. Που άφησα την καρέκλα και την εξουσία στην οποία ο ίδιος γαντζώθηκε (…) για να μπορώ να κυκλοφορώ ανάμεσά σας αντί να κρύβομαι πίσω από κλούβες όπως εκείνος που ξεπουλάει και διαλύει τη χώρα μου», αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Κωνσταντοπούλου στο ολιγόλεπτο βίντεο και καλεί τους χρήστες να συνδράμουν στον σχολιασμό, καταθέτοντας τις απόψεις τους.

Zoe_12_12_17_gia tsipra

Έτσι θα μιλάμε από δω και πέραΓια τον κ. Τσίπρα σήμερα.Αυτή είναι η απάντησή μουΓράψε από κάτω και τη δική σου.

Geplaatst door Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou op Maandag 11 december 2017

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...