392
O Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή. Μιλώντας στο ραδιόφωνο προϊδέασε ότι έχει και άλλα στοιχεία για την υπόθεση και τους χειρισμούς του Πάνου Καμμένου | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Λοβέρδος για τους Σαουδάραβες: «Το θέμα δεν τελειώνει τη Δευτέρα – υπάρχουν κι άλλα»

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2017, 11:46
O Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή. Μιλώντας στο ραδιόφωνο προϊδέασε ότι έχει και άλλα στοιχεία για την υπόθεση και τους χειρισμούς του Πάνου Καμμένου
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Λοβέρδος για τους Σαουδάραβες: «Το θέμα δεν τελειώνει τη Δευτέρα – υπάρχουν κι άλλα»

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2017, 11:46

«Από τότε που υπερασπίστηκα τον αξιωματικό του στρατού –τον οποίο δεν γνωρίζω– που έκανε τη δουλειά του και πήγε να συλλάβει ο Καμμένος. το γραφείο μου κατακλύζεται από έγγραφα από πολλές πλευρές. Υπάρχουν ανοιχτοί φάκελοι έξω από το γραφείο μου». Αυτό δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος λειτουργεί ως πολιορκητικός κριός απέναντι στο τοίχος που έχει υψώσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τους χειρισμούς του υπουργού Αμυνας και τον ρόλο του μυστηριώδη μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου στην υπόθεση της τουλάχιστον αμφιλεγόμενης πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λοβέρδος έδωσε την εντύπωση ότι έχει στη διάθεσή του και άλλα έγγραφα για την υπόθεση. Οπως τόνισε, το ζήτημα δεν έχει λήξει. «Δεν τελειώσαμε τη Δευτέρα, θα συζητηθεί η επερώτηση της ΝΔ, και το θέμα θα συνεχιστεί…», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα έγγραφα που κατέθεσε στη Βουλή και τα οποία σφράγισε και απέστειλε στη Γενική Γραμματεία της κυβέρνησης ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι δεν κατατέθηκαν προς δημοσιοποίηση, αλλά για «ενημέρωση» των 300 βουλευτών.

Μάλιστα, σημείωσε ότι το ένα από αυτά έχει κατατεθεί στη Βουή από τον ίδιο τον κ. Καμμένο και αφορά στην απόφαση του ΚΥΣΕΑ στην οποία επισυνάπτεται το έγγραφο της συμφωνίας ενός απόστρατου αξιωματικού του στρατού με τον μεσάζοντα Παπαδόπουλο.

Συνεχίζοντας ο κ. Λοβέρδος εξήγησε ότι στα άλλα δύο έγγραφα υπάρχει η ενημέρωση του έλληνα πρέσβη στο Ριάντ ότι έρχονται πέντε Σαουδάραβες αξιωματούχοι να επιθεωρήσουν τα όπλα και ότι επιθυμούν μόνο διακρατική συμφωνία, και το άλλο είναι μια απλή απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την πώληση των βλημάτων.

«Αυτός που διαβάθμισε τι διαβάθμισε ως απόρρητο; Ένα έγγραφο ότι έρχονται πέντε Σαουδάραβες. Εγώ το σεβάστηκα αυτό όμως», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος και τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί διαβάθμισε τα έγγραφα αυτός που τα διαβάθμισε.

«Θέλουν να κρύψουν τις πομπές τους, φοβούνται την υπογραφή τους», συνέχισε ο κ. Λοβέρδος ενώ παράλληλα έκανε λόγο για απολύτως καθεστωτική συμπεριφορά της κυβέρνησης. «Οι ίδιοι δεν είναι Ερντογάν, δεν έχουν την πορεία του Ερντογάν» σχολίασε με νόημα, ενώ αναφερόμενος στον κ. Βούτση παρατήρησε ότι είναι Πρόεδρος της Βουλής, όχι υπουργός της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

«Εδώ δεν είναι Τουρκία, είναι Ελλάδα, δεν περνάνε τέτοιες πρακτικές», επανέλαβε ο κ. Λοβέρδος. «Πρόκειται περί υποθέσεως διαφθοράς, ή θέλουν να σπάσουν το εμπάργκο στην Υεμένη; Το είχα πει αυτό, και το έθεσε ο Νίκος Φίλης… Σε πολιτικό επίπεδο και επίπεδο διαφάνειας το θέμα είναι σοβαρό», σημείωσε επίσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...