282
Η Θέρμαν σε μία σκηνή από την ταινία «Kill Bill Vol.1» του Ταραντίνο | EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

«Χάρβεϊ, δεν αξίζεις ούτε σφαίρα», το μήνυμα της Ούμα Θέρμαν στον Γουάινσταϊν

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2017, 10:19
Η Θέρμαν σε μία σκηνή από την ταινία «Kill Bill Vol.1» του Ταραντίνο
|EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

«Χάρβεϊ, δεν αξίζεις ούτε σφαίρα», το μήνυμα της Ούμα Θέρμαν στον Γουάινσταϊν

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2017, 10:19

Με μια ασπρόμαυρη εικόνα από το «Kill Bill» έστειλε ευχές σε όλους για την Ημέρα των Ευχαριστιών η Ούμα Θέρμαν. Για την ακρίβεια σε όλους εκτός από τον Χάρβεϊ Γουάνσταϊν, ο οποίος «δεν αξίζει ούτε μια σφαίρα», όπως έγραψε.

Η αμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να σπάσει τη σιωπή της για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης από τον μεγαλοπαραγωγό (και βέβαια όχι μόνο αυτόν) που είναι διάχυτη στο Χόλιγουντ.

Aποκάλυψε όμως και αυτή ότι είναι θύμα παρενόχλησης από τον Γουάινσταϊν, ο οποίος ως συνεργάτης και φίλος του Κουεντίν Ταραντίνο, είχε αναλάβει την παραγωγή της σειράς «Kill Bill».

H A P P Y T H A N K S G I V I N G I am grateful today, to be alive, for all those I love, and for all those who have the courage to stand up for others. I said I was angry recently, and I have a few reasons, #metoo, in case you couldn’t tell by the look on my face. I feel it’s important to take your time, be fair, be exact, so… Happy Thanksgiving Everyone! (Except you Harvey, and all your wicked conspirators – I’m glad it’s going slowly – you don’t deserve a bullet) -stay tuned Uma Thurman

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on

Στο μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία έστειλε τις ευχές της για την ημέρα σε όσους «έχουν το κουράγιο να υψώσουν το ανάστημα για τους άλλους».

Πρόσθεσε ότι «πρόσφατα είχα πει ότι ήμουν πολύ θυμωμένη και ότι έχουν κάποιους λόγους #metoo (και εγώ ήμουν θύμα) σε περίπτωση που δεν μπορούσατε να το δείτε από την έκφραση στο πρόσωπό μου».

Η Θέρμαν αναφερόταν σε δηλώσεις της τον Οκτώβριο για την υπόθεση Γουάινσταϊν και το πώς με εμφανή προσπάθεια συγκρατήθηκε να μην μιλήσει με οργή. «Δεν έχουν κάποια ωραία ατάκα, γιατί έχω μάθει και δεν είμαι παιδί. Εχω μάθε ότι όποτε έχω μιλήσει με θυμό, συνήθως μετανιώνω τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκα», είχε πει.

Προσθέτει ακόμη στο μήνυμα στο Instagram ότι «είναι σημαντικό να πάρει κανένας τον χρόνο του, να είναι δίκαιος και ακριβής, οπότε…. Καλή Ημέρα των Ευχαριστιών σε όλους. (Εκτός από εσένα Χάρβεϊ και τους διεστραμμένους συνωμότες σου – χαίρομαι που το θέμα κινείται σιγά – δεν αξίζεις ούτε σφαίρα)».

Η Θέρμαν γράφει ακόμη «μείνετε συντονισμένοι», υπονοώντας ότι θα υπάρξει συνέχεια.

Η ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Γουάινσταϊν σε επτά ταινίες, μεταξύ των οποίων τα «Kill Bill» και το «Pulp Fiction».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...