188
Οι βασικοί συντελεστές της ταινίας, σε ένα καρέ | papadakispress.gr

Η πρεμιέρα της ταινίας «Το Τελευταίο Σημείωμα» σε συμπαραγωγή COSMOTE TV

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2017, 18:36
Οι βασικοί συντελεστές της ταινίας, σε ένα καρέ
|papadakispress.gr

Η πρεμιέρα της ταινίας «Το Τελευταίο Σημείωμα» σε συμπαραγωγή COSMOTE TV

Protagon Team Protagon Team 25 Οκτωβρίου 2017, 18:36

Τέσσερα χρόνια μετά την πολυβραβευμένη «Μικρά Αγγλία», ο Παντελής Βούλγαρης επιστρέφει με ένα ακόμη ιστορικό δράμα, με φόντο το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Χαϊδαρίου και τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το διάστημα πριν από την Πρωτομαγιά του ’44. Συμπαραγωγός της ταινίας είναι η CosmoteTV.

Η επίσημη πρεμιέρα  στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του Μπέτυς Μπαζιάνα.

Εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, προσωπικότητες του κινηματογράφου και της Τέχνης γενικότερα, αλλά και οι συντελεστές της ταινίας, είπαν «παρών» στην εκδήλωση.

Τη λαμπερή τελετή τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, που συνεχάρη τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη και τη σύζυγο και συν-σεναριογράφο της ταινίας Ιωάννα Καρυστιάνη (φωτογραφία κάτω).

To-teleftaio-simeioma-1
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται ο Ανδρέας Κωνσταντίνου («Ουζερί Τσιτσάνης», «Μικρά Αγγλία»), στον ρόλο του Ναπολέοντα Σουκατζίδη ο γερμανός ηθοποιός Αντρέ Χένικε («Μια Επικίνδυνη Μέθοδος», «Pandorum», «Η Πτώση») ως Καρλ Φίσερ και η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Μελία Κράιλινγκ («Tyrant», «The Borgias») ως Χαρά Λιουδάκη, μνηστή του Σουκατζίδη.

Η πρώτη τηλεοπτική προβολή της ταινίας είναι προγραμματισμένη τον ερχόμενο χειμώνα στα κανάλια COSMOTE CINEMA.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...