199
O δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης τάχθηκε υπέρ της νομιμοποίησης χρήσης ινδικής κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Μπουτάρης: «Εδινα στην γυναίκα μου χασίσι, με ιατρική συμβουλή»

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2017, 11:51
O δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης τάχθηκε υπέρ της νομιμοποίησης χρήσης ινδικής κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Μπουτάρης: «Εδινα στην γυναίκα μου χασίσι, με ιατρική συμβουλή»

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2017, 11:51

Υπέρ της νομιμοποίησης της χρήσης ινδικής κάνναβης για φαρμακευτικούς λόγους τάχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε μια προσωπική ιστορία.

Ο κ. Μπουτάρης μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, επικαλέστηκε την ιστορία της συζύγου του την οποία έχασε από καρκίνο. «Εδινα στην γυναίκα μου χασίσι, με ιατρική συμβουλή» είπε και εξήγησε πως ο γιατρός τον είχε ενημερώσει πως μπορεί να χρησιμεύσει ως παυσίπονο σε κάποια στάδια του καρκίνου.

Διευκρίνισε o κ. Μπουτάρης ότι άλλο πράγμα είναι η χρήση, και άλλο πράγμα η χρήση με ιατρική συνταγή, για φαρμακευτικούς λόγους.

«Ο γιατρός δεν μου είπε πήγαινε στον μπακάλη να βρεις χασίς, αλλά μου είπε ότι είναι μία μορφή παυσίπονου που μπορεί να απαλύνει την κατάσταση» εξήγησε ο κ. Μπουτάρης.

Ερωτηθείς ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ξεκαθάρισε πως δεν δίνει κανένα «σήμα» προς τον κόσμο για χρήση, αντιθέτως τόνισε ότι αναφέρεται αποκλειστικά στην φαρμακευτική χρήση της κάνναβης με ιατρική συνταγή. Επιπλέον χαρακτήρισε «χαζομάρες» τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών (βλέπε αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Νίκος Τσιρώνης) περί «γλάστρας σε κάθε μπαλκόνι».

«Αυτά είναι χαζομάρες, να έχεις λίγο στο μπαλκόνι σου. Πού ξέρουμε αν το έχει για θεραπευτικούς λόγους ή για να ντουμανιάζει;» σχολίασε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...