196
Ο Χέφνερ με την Χάρις το 2011 | REUTERS/Fred Prouser/File Photo

Βίλα επτά εκατ. δολαρίων κληροδότησε ο Χέφνερ στην (τελευταία) σύζυγό του

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2017, 19:28
Ο Χέφνερ με την Χάρις το 2011
|REUTERS/Fred Prouser/File Photo

Βίλα επτά εκατ. δολαρίων κληροδότησε ο Χέφνερ στην (τελευταία) σύζυγό του

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2017, 19:28

Ενα από τα πιο προβλέψιμα σίριαλ έχει αρχίσει να ξετυλίγει τα επεισόδιά του μετά τον θάνατο του Χιου Χέφνερ, του ιδρυτή του Playboy: τι θα γίνει με την διαθήκη και αν η (τελευταία) σύζυγος θα είναι ευνοημένη από αυτήν.

Από ό,τι φαίνεται η Κρίσταλ Χάρις, η σύζυγος του Χέφνερ, κληρονομεί μία πανάκριβη -αξίας επτά εκατομμυρίων δολαρίων – κατοικία στο Χόλυγουντ Χιλς, όπως επίσης και ένα πακέτο παροχών αξίας πέντε εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Daily Mail σημειώνει ότι το ζεύγος, που παντρεύτηκε το 2012, είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο στην πράξη απέκλειε την 31χρονη σήμερα Χάρις από την διαθήκη του Χέφνερ.

Αντίθετα, ένα χρόνο αργότερα αγόρασε στη σύζυγό του την κατοικία και της εξασφάλισε και το πακέτο.

Η κατοικία, που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει περισσότερη αξία (ο Χέφνερ την είχε αγοράσει για πέντε εκατομμύρια), είναι πάνω από 500 τετραγωνικά, έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και πέντε μπάνια. Ακόμη, έχει αίθουσα προβολής, δωμάτιο-ντουλάπα, αλλά και infinity pool.

Οσο για την υπόλοιπη περιουσία του Χέφνερ, που ήταν πάνω από 40 εκατομμύρια δολάρια το 2009, μέρος της οποίας κληρονόμησαν τα τέσσερα παιδιά του και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Σε αυτά τα χρήματα πρέπει να προστεθούν και τα 100 εκατομμύρια τα οποία αποκόμισε από την πώληση της περίφημης βίλας του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...