237
| Menelaos Myrillas / SOOC

Κικίλιας: «Ο κ. Τσίπρας είναι ο τυφώνας Ιρμα για την Ελλάδα»

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2017, 09:30

Κικίλιας: «Ο κ. Τσίπρας είναι ο τυφώνας Ιρμα για την Ελλάδα»

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2017, 09:30

Η εμφάνιση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια το πρωί της Δευτέρας στο πλατό του ΣΚΑΪ συνέπεσε με τη γνωστοποίηση από την καναδική εταιρεία Eldorado Gold ότι αποχωρεί από την επένδυση στη Χαλκιδική αν και είχε προγραμματιστεί για να σχολιαστούν τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην 82η ΔΕΘ.

Ο κ. Κικίλιας σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν είναι ικανή και δεν επιθυμεί να προσελκύσει επενδύσει στη χώρα, ενώ τόνισε πως ο κ. Τσίπρας από τη ΔΕΘ για ακόμη μία φορά προχώρησε σε υποσχέσεις που δεν μπορεί να τηρήσει.

«Λυπάμαι που θα το πω αλλά από το στόμα του Πρωθυπουργού ειπώθηκαν τόσα και τέτοια ψέματα που ντράπηκαν οι λέξεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας για να συμπληρώσει:

«Το επενδυτικό κρεσέντο έρχεται να γίνει αποχώρηση για την Eldorado και η Ελληνικό ΑΕ αναμένεται να μπλοκαριστεί ως επένδυση για λόγους αρχαιολογικούς. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην επίσκεψή του στους εργαζομένους τόνισε πως εμείς στηρίζουμε καθαρά και χωρίς αστερίσκους τις επενδύσεις και εννοείται και την επένδυση στις Σκουριές.

» Η κυβέρνηση έχει σοβαρό πρόβλημα με την ελεύθερη οικονομία και τις επενδύσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ο δημιουργός της γενιάς των 360 ευρώ. Όσο έχουν ισχύσει όλες του οι υποσχέσεις από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και μετά άλλο τόσο θα ισχύσουν και οι νέες υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας είναι ότι ο τυφώνας Ίρμα για τις ΗΠΑ, καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμά του», κατέληξε, επίσης χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της ΝΔ.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...