251
|

Η Αννα Παναγιωτοπούλου θέλει «να χαστουκίσει» τον Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2017, 09:35

Η Αννα Παναγιωτοπούλου θέλει «να χαστουκίσει» τον Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουνίου 2017, 09:35

Η ηθοποιός Αννα Παναγιωτοπούλου εγγράφεται και αυτή πλέον στους απογοητευμένους καλλιτέχνες που ψήφισαν και στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα. Είχε προηγηθεί ο Σταμάτης Κραουνάκης την περασμένη εβδομάδα και πολλοί άλλοι νωρίτερα (Χάρις Αλεξίου, Γρηγόρης Βαλτινός, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κά), αλλά προφανώς η λίστα θα μεγαλώνει καθώς ο Πρωθυπουργός θα αποκαλύπτει το αληθινό του πρόσωπο επεκτείνοντας την παραμονή του στην εξουσία.

Η κυρία Παναγιωτοπούλου, δήλωσε σε συνέντευξη ότι ανήκει στην κατηγορία εκείνων που ψήφισαν τον κ. Τσίπρα και τώρα το έχουν μετανιώσει. Μάλιστα, μιλά για τον Ορωθυπουργό με σκληρές εκφράσεις, λέγοντας ότι σιχαίνεται να γράψει θεατρικό νούμερο αυτόν. Θέλοντας, μάλιστα, να δώσει έμφαση, το συλλαβίζει κιόλας: «Σι-χαί-νο-μαι» λέει. Στη συνέχεια αναρωτιέται: «Δεν θες να τον χαστουκίσεις; Θέλεις, γιατί σε κορόιδεψε με τον πιο άγριο τρόπο».

Το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης της ηθοποιού στη Real Life έχει ως εξής:

Ερ.: Αν έγραφες ένα νούμερο για τον Αλέξη Τσίπρα, τι θα περιλάμβανες;
Α.Π.: «Θα σ’ το πω όπως το νιώθω: Σιχαίνομαι να γράψω για τον Τσίπρα. Σι-χαί-νο-μαι, πώς να σ’ το πω αλλιώς; Μας κορόιδεψε όλους».
Να υποθέσω ότι τον ψήφισες;
«Ναι, τον ψήφισα».
Και το μετάνιωσες;
«Νομίζω ότι το μετάνιωσαν όλοι όσοι τον ψήφισαν. Όλοι όμως. “Πρώτη φορά Αριστερά” και κουραφέξαλα. Έξαλλοι είναι όλοι μαζί του. Δεν θες να τον χαστουκίσεις; Θέλεις, γιατί σε κορόιδεψε με τον πιο άγριο τρόπο. Μουτζώνομαι που τον πίστεψα, αλήθεια σου λέω. Μουτζώνομαι και με τα δυο χέρια!»
Θα ψηφίσεις Μητσοτάκη την επόμενη;
«Δεξιά ποτέ και με τίποτα. Δεν ξέρω τι θα ψήφιζα. Θα έμπαινα μέσα και θα έσκιζα τον φάκελο όπως έσκισαν τις ζωές μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...