175
Ο Ταγίπ Ερντογάν μετά τις προσευχές στο τέμενος | REUTERS/Murad Sezer

Λιποθύμησε σε τέμενος ο Ταγίπ Ερντογάν

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2017, 12:23
Ο Ταγίπ Ερντογάν μετά τις προσευχές στο τέμενος
|REUTERS/Murad Sezer

Λιποθύμησε σε τέμενος ο Ταγίπ Ερντογάν

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2017, 12:23

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν αισθάνθηκε σήμερα Κυριακή μια μικρή αδιαθεσία ενώ ήταν σε τέμενος, με αφορμή την εορτή Ιντ αλ Φιτρ για το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανιού, και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου παρέμεινε για μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Ερντογάν ενημέρωσε ο ίδιος τους δημοσιογράφους ότι έχασε για λίγο την ισορροπία του καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα διαβήτη και υψηλής αρτηριακής πίεσης.

Η Hurriyet προσθέτει ότι ο 63χρονος Ερντογάν  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και του παρήχθησαν οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί απέδωσαν τη λιποθυμία σε χαμηλή πίεση, σε συνδυασμό και με την κόπωση από τη νηστεία του Ραμαζανιού.

«Επανήλθα γρήγορα χάρη στη βοήθεια του Θεού. Τώρα νιώθω καλά και θα συνεχίσω με το πρόγραμμα της ημέρας» δήλωσε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Αnadolu.

«Έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και είναι καλά στην υγεία του» διαβεβαίωσαν για τον πρόεδρο πηγές από το προεδρικό περιβάλλον.

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και τον Οκτώβριο του 2006 κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Κοινοβούλιο. Στο παρελθόν ο Ταγίπ Ερντοτγάν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενώ έντονες ήταν οι φήμες ότι πάσχει από καρκίνο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...