393
O σερ Μάικλ Κέιν μετράει 163 ταινίες. Δεν φοβάται για την καριέρα του στο σινεμά. Φοβάται ότι δεν θα δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν... | Photo by Chris Jackson/Getty Images/Ideal Images

Μάικλ Κέιν: «Οι μέρες μου είναι μετρημένες»

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2017, 10:11
O σερ Μάικλ Κέιν μετράει 163 ταινίες. Δεν φοβάται για την καριέρα του στο σινεμά. Φοβάται ότι δεν θα δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν...
|Photo by Chris Jackson/Getty Images/Ideal Images

Μάικλ Κέιν: «Οι μέρες μου είναι μετρημένες»

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2017, 10:11

Ανήκει σε μια γενιά βρετανών ηθοποιών που χάνεται. Και που πολύ κράτησε δηλαδή, μετά από τόσες καταχρήσεις στα 60s και στα 70s. Ο σερ Μάικλ Κέιν είναι 84 ετών. Αν ζούσαν θα έκανε ακόμα παρέα με τον Ρίτσαρντ Χάρις, τον Ολιβερ Ριντ, τον Πίτερ Ο’ Τουλ, ιερά τέρατα του βρετανικού σινεμά που έφυγαν νωρίτερα, έχοντας πρώτα καταπονήσει τον οργανισμό τους με τόνους αλκοόλ και άλλων καταχρήσεων. Και τώρα ο μέγας Μάικλ Κέιν των δύο Οσκαρ και των ασύλληπτων κινηματογραφικών επιτυχιών, μιλάει και αυτός για τον φόβο του θανάτου. Μιλάει για τις καταχρήσεις, τον καρκίνο και την αγωνία του να προλάβει να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν. Οσο για το σινεμά; Μετρά 163 ταινίες και, όπως λέει, δεν έχει κανέναν λόγο να σταματήσει.

Ο Μάικλ Κέιν μίλησε στην εφημερίδα The Sun για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. «Ξέρω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες κι αυτή είναι η βασική μου ανησυχία. Έχω κόψει τελείως το ποτό και ψάχνω να βρω τι είναι καλύτερο κατά του καρκίνου, τι πρέπει να τρώω, τι να κάνω ή τι να μην κάνω», είπε. «Ισως θα μπορούσα να πεθάνω και τώρα, καθώς σας μιλάω, αλλά ξέρετε έχω χάσει πάνω από 13 κιλά μόνο και μόνο επειδή θέλω να δω τα εγγόνια μου να μεγαλώνουν. Τα εξάχρονα δίδυμα και το επτάχρονο αγόρι μου. Θα ήθελα να δω το αγόρι να γίνεται 17 χρόνων», είπε σερ Μάικλ Κέιν.

Ο Μάικλ Κέιν έχει δύο κόρες, την Ντομινίκ και την Νατάσα και για να μπορέσει να παρατείνει τη ζωή του έχει βγάλει τελείως από τη διατροφή του τη ζάχαρη, το αλάτι και τη γλουτένη, αν και παραδέχεται ότι έχει μία αδυναμία στα σάντουιτς με μπέικον.

Ο βρετανός ηθοποιός εξήρε το ρόλο της 70χρονης συζύγου του Σακίρα στη ζωή του, που τον έσωσε από τον καταστροφικό τρόπο ζωής που ακολουθούσε πριν από δέκα χρόνια. «Χωρίς αυτήν θα είχα πεθάνει εδώ και πολύ καιρό», είπε για να συμπληρώσει: «Συνήθιζα να πίνω ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα και να καπνίζω πολλά πακέτα τσιγάρα».

Τον επόμενο μήνα βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες η 163η ταινία του Μάικλ Κέιν με τίτλο «Going In Style» –συμπρωταγωνιστές του ο Μόργκαν Φρίμαν και ο Αλαν Αρκιν. «Οταν δεν έχω πλέον προσφορές για δουλειά, τότε θα πω ότι θα πάρω σύνταξη», είπε. Προς το παρόν έχει έτοιμες άλλες δύο πάντως, το «Coup d’Etat» και το «Four Kids and It» που θα βγουν αργότερα στις αίθουσες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...