241
| Nick Paleologos / SOOC

Ζωή κατά Τσίπρα: «Απύθμενο θράσος – Θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία»

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 14:59

Ζωή κατά Τσίπρα: «Απύθμενο θράσος – Θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία»

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 14:59

Τα αδελφικά μίση είναι και τα πιο δυνατά. Για καιρό Αλέξης Τσίπρας και Ζωή Κωνσταντοπούλου πορεύτηκαν μαζί, από το 4% του Συνασπισμού μέχρι την κατάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015. Αλλά ο πολιτικός χρόνος είναι πυκνός και αυτά είναι πια μια προϊστορία. Τώρα η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν χαρίζεται στον πρώην συνοδοιπόρο και κομματικό της σύντροφο. Ετσι, την επομένη του διαγγέλματος και των παροχών του Πρωθυπουργού, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για «θράσος απύθμενο».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η κυρία Κωνταντοπούλου είπε πως «το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα είναι από το παρελθόν, ανάλογη πρωτοβουλία είχε πάρει και ο Σαμαράς το 2014», για να συμπληρώσει: «Το θράσος είναι απύθμενο, η κυβέρνηση που είχε κατακρεουργήσει την κοινωνία, προφασίζεται τώρα με αυτόν τον τρόπο ανταποδίδει το αίμα που έχει πάρει από τους ανθρώπους, δεν νομίζω ότι τέτοιες πρωτοβουλίες και τέτοια κόλπα ξεγελούν κανέναν».

«Αυτά τα χρήματα είναι ένα απειροελάχιστο ποσοστό από τα χρήματα που έχουν αφαιρεθεί από τον κόσμο», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου και σημείωσε πως «αυτή η κίνηση θέλει να υποδουλώσει τους ανθρώπους στο φρόνημα».

«Με τέτοιου είδους τεχνάσματα δεν θα πάει μακριά η κυβέρνηση», εκτίμησε και επανέλαβε ότι «δεν έχουμε κυβέρνηση Ελλήνων αλλά επιτετραμμένων της τρόικας, η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία. Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα διαπραγματευτεί ή θα συγκρουστεί για κάτι, θα κάνει τους ελιγμούς που θεωρεί απαραίτητους για να κοροϊδέψει τον κόσμο», είπε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...