450
H Τζένιφερ Λόρενς με τον Κρις Πρατ στην επίμαχη εκπομπή του BBC | YouTube/BBC

Μα, μπορούν τα όμορφα οπίσθια της Τζένιφερ Λόρενς να… «προσβάλλουν»;

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 13:05
H Τζένιφερ Λόρενς με τον Κρις Πρατ στην επίμαχη εκπομπή του BBC
|YouTube/BBC

Μα, μπορούν τα όμορφα οπίσθια της Τζένιφερ Λόρενς να… «προσβάλλουν»;

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2016, 13:05

Το συμβάν στο οποίο αναφέρθηκε η Τζένιφερ Λόρενς, έλαβε χώρα στη Χαβάη το 2012, στα γυρίσματα του δεύτερου μέρους των «Αγώνων Πείνας: Φωτιά». Η αναφορά έγινε στην τηλεοπτική εκπομπή «The Graham Norton Show» του BBC, στην οποία η οσκαρική ηθοποιός εμφανίστηκε μαζί με τον σεφ Τζέιμι Ολιβερ και τον επίσης ηθοποιό Κρις Πρατ, τον  συμπρωταγωνιστή της στη νέα της ταινία με τίτλο «Passengers», που θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 29 Δεκεμβρίου. Το εν λόγω σόου μεταδόθηκε στις 3 Δεκεμβρίου.

Με δικά της λόγια: «Υπήρχαν (στη Χαβάη) κάτι…ιεροί… βράχοι. Δεν ξέρω, ήταν πρόγονοι, ποιος ξέρει – ήταν ιεροί. Και υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να καθίσεις πάνω τους, διότι δεν έπρεπε να τους εκθέσεις στα γεννητικά σου όργανα.

https://www.facebook.com/BBCOne/videos/1301870016500080/

»Εγώ φορούσα στολή δύτη καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων εκείνη την ημέρα – και, Θεέ μου, ήταν τόσο καλοί αυτοί οι βράχοι για να ξύσω τον πισινό μου!»

Untitled-3

Οπως φαντάζεστε η Τζένιφερ Λόρενς όσο τα έλεγε όλα αυτά γελούσε, της κοβόταν η φωνή από το γέλιο. Παράλληλα έπινε ένα ποτήρι λευκό κρασί, το οποίο κουνούσε πέρα δώθε ενώ χαχάνιζε.

«Ξαφνικά ο βράχος πάνω στον οποίο ξύστηκα χαλάρωσε και προκάλεσε κατολίσθηση. Οι Χαβανέζοι όταν το είδαν αυτό αντέδρασαν σαν να είχε έρθει η κατάρα!», είπε η ηθοποιός κινώντας τη γροθιά της προς τον ουρανό – για να δείξει τη λαϊκή αντίδραση. «Εγώ είχα χωθεί σε μια γωνία και αισθανόμουν σαν να ήμουν η κατάρα των Χαβανέζων και να είχα απελευθερώσει όλα τα κακά με τον… πισινό μου».

Την πιο πάνω ιστορία η Τζένιφερ Λόρενς δεν την είπε στο BBC για πρώτη φορά. Τον Ιανουάριο του 2013 είχε εμφανιστεί στη δημοφιλή αμερικανική πρωινή εκπομπή «Kelly Show» (κάτι σε στιλ «Μενεγάκη») και τη διηγήθηκε κι εκεί.

Untitled-4

Το θέμα εδώ είναι ότι οι διάφοροι ελεύθεροι σχολιαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντιλήφθηκαν το «προσβλητικό περιστατικό» της 3ης Δεκεμβρίου και ξεσπάθωσαν 4 μέρες μετά, με πλήθος δηκτικών σχολίων – του στυλ «Η πιο “λευκή” ιστορία που ειπώθηκε ποτέ». Γιατί όμως καθυστέρησαν 4 μέρες;

Μήπως επειδή δημοσιεύθηκε η λίστα του περιοδικού Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς και η Τζένιφερ Λόρενς φιγουράρει στην κορυφή και μάλιστα για δεύτερη χρονιά; Τα έσοδά της για το 2016 σύμφωνα με το έγκυρο οικονομικό περιοδικό είναι $ 46 εκατ. Επίσης είναι μόλις 27 ετών – η νεότερη στη λίστα.

Untitled-1

Πάντως, όπως και να’χει το BBC βρήκε κερδισμένο από αυτή την ιστορία: το βίντεο με τη Τζένιφερ Λόρενς να αφηγείται την ιστορία του ξυσίματος είχε 1 εκατ. views.

Οσο για την ίδια, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει δώσει καμία απάντηση στα σχόλια των επικριτών της.

Untitled-2

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...