281
| INTIMENEWS

Η Γιάννα Αγγελοπούλου εξηγεί γιατί έφυγε από την Ελλάδα

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2016, 11:46

Η Γιάννα Αγγελοπούλου εξηγεί γιατί έφυγε από την Ελλάδα

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2016, 11:46

Τους λόγους για τους οποίους έφυγε από την Ελλάδα, εξηγεί η Γιάννα Αγγελοπούλου σε μακροσκελή συνέντευξή της.

Στη συνέντευξη αυτή, στο περιοδικό «Κ» της Καθημερινής, αναφέρεται επίσης στην προσέγγιση με τον Αλέξη Τσίπρα και εκφράζει εμμέσως το παράπονο ότι στη χώρα δεν αξιοποιούνται οι ικανοί. Σημειώνει: «Ναι, είναι αλήθεια ότι οικογενειακά μετακινήσαμε το κέντρο βάρος της παρουσίας μας εκτός Ελλάδος. Ομως βρίσκομαι συχνά στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσα αλλιώς.»

Δεν αποδέχεται, πάντως, τον όρο της «φορολογικής μετανάστευσης», σημειώνοντας ότι και φόρους πληρώνει και θα συνεχίσει να πληρώνει: «Αν ήταν για φορολογικούς λόγους να αποφασίσουμε να μείνουμε εκτός Ελλάδος θα είχε γίνει πριν από καιρό. Ο λόγος που φέραμε τα πάνω κάτω στην οικογένειά μας, ήταν επειδή η μαμά ήταν στην Αθήνα».

Οσον αφορά τις σχέσεις της με τον κ. Τσίπρα είπε ότι οι συναντήσεις μαζί του έγιναν στο φως (στη Βουλή και στο Μαξίμου) και τον πλησίασε γιατί: «Είδα μια απόπειρα καινούργιων ανθρώπων- και νέων, κυρίως όμως καινούργιων- να δουν τα πράγματα αλλιώς σε μια Ελλάδα κουρασμένη. Μίλησα μαζί τους, σημειώστε ότι το έκανα πηγαίνοντας στα γραφεία στη Βουλή αρχικά και αργότερα στο Μαξίμου, το φως κάνει καλό σε αυτές τις υποθέσεις. Οπότε θεώρησα ότι θα τους ήταν χρήσιμο, συνέβαλα στο να γίνουν επαφές με το διεθνές σύστημα.Κάποιες στιγμές είδα τα πράγματα να παίρνουν δρόμο ολισθηρό και γιααυτό αισθάνθηκα υποχρεωμένη να θυμίσω τις θεμελιώδεις αγκυρώσεις που θεωρώ ότι η Ελλάδα δεν είναι νοητό να χάσει, αναφέρομαι στο ευρωπαϊκό της ανήκειν. Από εκεί και πέρα, άλλοτε κρύο άλλοτε ζέστη.»

Οσον αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, αφού χαρακτηρίζει τον κόσμο των ελληνικών ΜΜΕ ως «άγρια υπόθεση» αναφέρει ανάμεσα στα άλλα «Οπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν ξέρω αν θα προκύψει ένα καλύτερο τηλεοπτικό προϊόν, που είναι το ζητούμενο. Ούτε θα δημιουργηθεί κόσμος αγγέλων…».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...