149
Ο Γιάνης Βαρουφάκης (αριστερά) κοιτάζει έκλπηκτος τον Πάνο Καμμένο να τον βρίζει, λίγο πριν του κάνει τη γνωστή χειρονομία | Digital Artwork: Moufanet

Βαρουφάκης: «Σε εμένα έκανε την χειρονομία ο Καμμένος»!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης (αριστερά) κοιτάζει έκλπηκτος τον Πάνο Καμμένο να τον βρίζει, λίγο πριν του κάνει τη γνωστή χειρονομία
|Digital Artwork: Moufanet

Βαρουφάκης: «Σε εμένα έκανε την χειρονομία ο Καμμένος»!

Πολλοί είδαν τον Πάνο Καμμένο να κάνει μια χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο αλλά κανείς δεν ήξερε σε ποιόν απευθυνόταν. Όπως αποδεικνύεται όμως από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην υπουργός Οικονομικών (τραβηγμένες από τον προσωπικό του φωτογράφο), η χειρονομία είχε στόχο τον ίδιο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Βαρουφάκη, ο ίδιος βρέθηκε στην ίδια κερκίδα με τον Πάνο Καμμένο κατά τύχη, καθώς είναι και οι δύο γνωστοί λάτρεις του γυναικείου πόλο. Μόλις όμως ο ΥΠΕΘΑ αντιλήφθηκε την παρουσία του, άρχισε να του επιτίθεται λεκτικά.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών που ανέλαβε χαρτοφυλάκιο αμέσως μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 αν και γνώριζε ότι οι σύντροφοί του, έλεγαν ψέματα για το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης – όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του – πριν απαντήσει στον Πάνο Καμμένο δέχθηκε δεύτερη αυθόρμητη επίθεση από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής Θάνο Τζήμερο ο οποίος για αδιευκρίνιστους λόγους άρχισε να τον τσιμπάει στην πλάτη.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook