467
|

Αν η πόρνη έκρινε τον πελάτη

Αννα Κουρουπού Αννα Κουρουπού 20 Απριλίου 2015, 00:19

Αν η πόρνη έκρινε τον πελάτη

Αννα Κουρουπού Αννα Κουρουπού 20 Απριλίου 2015, 00:19

Κάπου στην οδό Ηλία Ηλιού είχα πριν λίγα χρόνια ένα στούντιο. Όχι μουσικής… Λίγο ως πολύ, έχω γράψει γι' αυτή την περίοδο της ζωής μου, το πόσο είδα διαφορετικά το θέμα της πορνείας και τελικά το εγκατέλειψα. Τουλάχιστον με τον ίδιο ζήλο. Ή στους ίδιους χώρους.

Ένας από τους λόγους που το παράτησα, κυριολεκτικά, ήταν η λεγόμενη κρίση και η ανικανότητά μου να είμαι… αφεντικό σε πόρνες. Από τα μεγάλα έξοδα του μαγαζιού, η διαφήμιση του χώρου και της «πραμάτειας» μέσω internet. Στα 1.000 ευρώ τον μήνα. Το διανοείσαι;

Το site είχε και κάποιο φόρουμ, δειλό στην αρχή, που έμπαινε ο κάθε πελάτης και κατέθετε την εμπειρία του. Δεν του έκανες όλα τα ίδια γούστα με τα ίδια χρήματα; Άχρηστη, δεν αξίζει τα λεφτά της, μην πάτε κ.λπ.

Δεν έκανες «γυμνό» -χωρίς προφύλαξη- που είχε και την πιο μεγάλη ζήτηση; Το ίδιο έργο. Μαριονέτα η κάθε κοπέλα στη διάθεση του κάθε πικραμένου. Δεν έφτανε ο ανταγωνισμός, που άρχισε να είναι αθέμιτος πλέον, με το ανατολικό μπλόκ, είχαμε και ένα δεύτερο «κρεβάτωμα» με τον τρόπο που περιέγραψα.

Για να είμαι δίκαιη, υπήρχαν και οι καλές κριτικές, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη φτήνια του πράγματος. Για άλλη μια φορά ανακάλυψα ότι οι άντρες είναι μεγάλες «κουτσομπόλες».
– Το στήθος της ειναι λίγο πεσμένο…
– Δεν τα καταπίνει όλα, φτύνει…
– Ευγενική Ρωσίδα, αλλά πολύ χαλάρωση..
– Της έβρισα τη μάνα την ωρα που τελείωνα και με κλώτσησε με το τρίπατο η…
Χιλιάδες λεπτομέρειες. Φαντάσου να πλήρωναν και ποσό που έτσουζε…

Πρόσφατα, μου είπαν ότι με αναφέρουν εκεί μέσα και μάλιστα αρκετά κολακευτικά. Ως «μιλφάρα», και πού χάθηκα, και ξέρετε πού δουλεύει η Άννα από Ηλιού κ.λπ….
Μπήκα να δω. Σιγά μη δεν έμπαινα.
Και μου ήρθε η ιδέα.

Κάθε πελάτης να δίνει στην υπηρεσία του μαγαζιού (τσατσά) έναν κωδικό, δικής του επιλογής. Σαν κάρτα που θα ισχύει για κάθε μαγαζί. Και όποια κοπέλα είχε επαφή μαζί του, θα μπορούσε, εφόσον το επιθυμεί -με ψευδώνυμο, όπως και αυτοί τώρα- να λέει στις υπόλοιπες κοπέλες την εμπειρία της ως… ένα κομμάτι κρέας βρε αδερφέ. Παραδείγματα:
– Ο 4175 είναι τόσο βρωμιάρης που αν σας ζητήσει στοματικό, να πείτε ότι έχετε έρπη στα χείλη και θα τον κολλήσετε.
– Ο 5212 έχουν μεγαλώσει οι απαιτήσεις του και πλέον έχει άλλες απαιτήσεις για το μέγεθος των αξεσουάρ…
– Ο 196 βγάζει πάλι έντονο το οιδιπόδειο.
– Ο 1290 έκανε πάλι χαλάουα και είναι γεμάτος σπυριά μέσα στο πύον. Μακριά. Επιστρέψτε χρήματα και δρόμο.
– Ο 3422 είναι πλέον μόνο μπουρδελάκιας και ματάκιας. Μάλλον απολύθηκε ή αντιμετωπίζει προβλήματα στύσης.
– Ο 1901 ήταν επιβήτορας! Χαρά σε αυτήν που θα τον πάρει. 
– Ο 543 είναι εραστής… τέλος. Μου ζήτησε να βρεθούμε εκτός, αλλά εκείνη την ώρα τον πήρε η γκόμενά του τηλέφωνο! Μαλάκας…

Όμορφος κόσμος, ιδανικά πλασμένος! Αν μη τι άλλο, δίκαιος. Όπου ο ένας αντιμετωπίζει τον άλλον σαν κομμάτι κρέας. 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News