Κλασικά και μοναδικά αυτοκίνητα πάρκαραν στη λίμνη Κόμο

Αν έχετε πάει στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, θα γνωρίζετε ότι είναι μια από τις καλύτερες στιγμές για να δείτε πολλά και συναρπαστικά αυτοκίνητα.
Εάν κάποια στιγμή στη ζωή σας ήσασταν τόσο τυχερός για να βρείτε ένα εισιτήριο ή μια πρόσκληση για το Concorso d’Eleganza Villa d’Este, που διεξάγεται κάθε χρόνο -από το 1929- στις ονειρεμένες ακτές της λίμνης Κόμο στη βόρεια Ιταλία, θα βλέπατε ότι αυτό που μετρά στον χώρο των κλασικών αυτοκινήτων, κυριολεκτικά, είναι αναμφισβήτητα η ποιότητα και όχι η ποσότητα.

Protagon Team 8 Ιουνίου 2017, 18:36
1

Tο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood

Κάρτα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 από 9

kentriki_Frestival

Τα τελευταία 11 χρόνια το Concorzo d’ Eleganza Villa d’ Este -ένας διαγωνισμός κομψότητας, δηλαδή, ο οποίος διεξάγεται κάθε χρόνο, από το 1929, στις ονειρεμένες ακτές της λίμνης Κόμο στη βόρεια Ιταλία- έχει φιλοξενήσει μερικά από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα.

Δείτε, λοιπόν, μερικούς από τους κλασικούς αστέρες της αυτοκίνησης που προσγειώθηκαν εκεί, θαυμάστε κλασικά σασί και λαμαρίνες τετράτροχων που αποτελούν σταθμούς στην παγκόσμια αυτοκίνηση. Και να θυμάστε ότι η αξία του κλασικού αυτοκινήτου είναι αισθητική και συναισθηματική, δεν αποτιμάται με τραπεζικές καταθέσεις.