492
Ο Γκάι το Μπιγκλ, είχε την τύχη να βρεθεί από καταφύγιο αδέσποτων στην αγκαλιά της Μέγκαν κι από κει στο παλάτι | Instagram

Πώς το μπιγκλ της Μαρκλ από αδέσποτο, έφτασε να ζει στο παλάτι

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2018, 17:26
Ο Γκάι το Μπιγκλ, είχε την τύχη να βρεθεί από καταφύγιο αδέσποτων στην αγκαλιά της Μέγκαν κι από κει στο παλάτι
|Instagram

Πώς το μπιγκλ της Μαρκλ από αδέσποτο, έφτασε να ζει στο παλάτι

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2018, 17:26

Το παν τελικά, είναι να έχεις άστρο. Οσο χαμηλά κι αν πέσεις, θα έρθει η στιγμή να σηκωθείς, να γεννηθείς από τις στάχτες σου και κάποια μέρα, γιατί όχι; Να φτάσεις πολύ ψηλά! Ακόμα και στο παλάτι!

Η ιστορία του Γκάι, του μπιγκλ της Μέγκαν Μαρκλ, έχει μυθιστορηματικές και κινηματογραφικές αρετές και η μουσούδα του που φιγουράρει ευτυχισμένη στο Instagram της σημερινής δούκισσας του Σάσεξ, εικονογραφεί με τον καλύτερο τρόπο τη γνωστή λαϊκή ρήση «απ’ τα αλώνια στα σαλόνια».

Πώς λοιπόν βρέθηκε από κέντρο ευθανασίας αδέσποτων των ΗΠΑ να πρωταγωνιστεί στα Insta stories της Μέγκαν κι από κει στο παλάτι;

Οπως εξηγεί δημοσίευμα του Guardian,  όλα ξεκίνησαν όταν ένα κέντρο φύλαξης σκύλων στις ΗΠΑ έστειλε e-mail στη Ντολόρες Ντόχερτι, η οποία είναι επικεφαλής της φιλοζωικής οργάνωσης «A dog’s dream rescue» με έδρα το Οντάριο του Καναδά. Η συγκεκριμένη οργάνωση ειδικεύεται στο να σώζει σκυλάκια της συγκεκριμένης ράτσας, που είναι καταδικασμένα καταδικασμένα σε ευθανασία στις ΗΠΑ, φέρνοντάς τα στον Καναδά και βρίσκοντας κάποιον να τα υιοθετήσει.

Αυτή τη φορά, η Ντόχερτι ρωτήθηκε αν ενδιαφέρεται για ένα μπιγκλ που είχε βρεθεί στο δάσος. Υστερα από αρκετές ημέρες στο κέντρο φύλαξης σκύλων, είχε μπει στη λίστα για ευθανασία, καθώς κανείς δεν είχε δείξει ως τότε ενδιαφέρον να τον υιοθετήσει.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να κλείσει ένα 24ωρο στον Καναδά και συμμετείχε σε event στο Τορόντο μαζί με περίπου άλλα σκυλάκια που περίμεναν τους επισκέπτες να τα ξεχωρίσουν και να τα πάρουν σπίτι τους.

Από αυτό το event έτυχε για καλή του τύχη να περάσει και η Μέγκαν Μαρκλ. Τον είδε, τον κοίταξε βαθιά μέσα σε αυτά τα καφέ παραπονιάρικα μάτια και τον ερωτεύτηκε. Η Ντόχερτι που δεν έβλεπε τηλεόραση, δεν είχε ιδέα για το ποια ήταν η Μαρκλ. Κάτι υποψιάστηκε για το πόσο διάσημη ήταν η επίδοξη αφεντικίνα του Γκάι, όταν της είπε πως αν ήθελε να έρθει σπίτι της για να κανονίσουν τα γραφειοκρατικά της υιοθεσίας, θα έπρεπε προηγουμένως να κλείσει ένα ραντεβού «για λόγους ασφαλείας».

Από εκείνη τη μέρα όλα άλλαξαν. Ο Γκάι, από εκεί που τον θεωρούσαν χαμένη υπόθεση, βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στο Instagram της Μέγκαν: να περπατά στους δρόμους του Τορόντο -το 2015 η ηθοποιός ζούσε εκεί για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Suits»-υπερήφανος δίπλα της, να παίρνει χαλαρούς υπνάκους, να κουλουριάζεται ευτυχισμένος μέσα στην αγκαλιά της.

Οταν ανακοινώθηκε η είδηση του γάμου της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι, η Ντολόρες Ντόχερτι ήταν πλέον σίγουρη: τα πατουσάκια του Γκάι θα περνούσαν το κατώφλι του παλατιού!

Ο άλλος σκύλος της Μέγκαν, ο Μπόγκαρτ, μιας και είναι αρκετά ηλικιωμένος για να κάνει υπερατλαντικό ταξίδι, δεν είχε την πριγκιπική τύχη του Γκάι: έμεινε πίσω στις ΗΠΑ, όπου ζει σε σπίτι στενών φίλων της Μέγκαν.

Αν το καλοσκεφτούμε, η Μέγκαν και ο Γκάι έχουν κάτι κοινό: προέρχονται και οι δύο από δύσκολο και προβληματικό περιβάλλον, εκείνη λόγω της δυσλειτουργικής οικογένειάς της-από την πλευρά του πατέρα της-, κι εκείνος ως αδέσποτος σκυλάκος που παραλίγο να θανατωθεί επειδή κανείς δεν τον ήθελε.

Η μοίρα όμως, είχε άλλα, πιο συναρπαστικά σχέδια και για τους δυο τους!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...