190
Ο νέος «διαστημικός διευθυντής του Νίκου Παππά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς | Τwitter

ΝΔ για διάδοχο Κριμιζή: Μήπως ψεκάζουν και στο Διάστημα;

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2018, 18:23
Ο νέος «διαστημικός διευθυντής του Νίκου Παππά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς
|Τwitter

ΝΔ για διάδοχο Κριμιζή: Μήπως ψεκάζουν και στο Διάστημα;

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2018, 18:23

Σε έντονα ειρωνικό τόνο ήρθε η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την επιλογή του διαδόχου του δρος Σταμάτη Κριμιζή στην ηγεσία του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού από τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά.

Για να… τεκμηριώσει μάλιστα την κριτική της προς τον «εκλεκτό» του υπουργού, Χριστόδουλο Πρωτoπαπά, η Πειραιώς ανατρέχει σε μία παλαιότερη ανάρτησή του στο Facebook, από τις 3 Απριλίου του 2016, με φωτογραφίες του στο Σούνιο και την ακόλουθη λεζάντα:

«Η Ελλάδα και η Ρωμιωσύνη δεν πεθαίνει ποτέ κουφάλες ευρωπαίοι. Όταν εμείς κτίζαμε ναούς και γράφαμε κωμωδίες και τραγωδίες εσείς ζούσατε στις λάσπες, τρώγατε ωμό κρέας και μιλούσατε άπλυτοι με άναρθρες κραυγές. Ηλιοβασίλεμα από το Σούνιο».

Πρόκειται για ένα «χαρακτηριστικό δείγμα από τον δημόσιο λόγο του νέου διαστημικού διευθυντή που επέλεξε ο αρμόδιος επί του Διαστήματος Υπουργός, Νίκος Παππάς, για την θέση του ακαδημαϊκού κ. Σταμάτη Κριμιζή ο οποίος, ως γνωστόν, παραιτήθηκε χθες, καταγγέλλοντας τον αδιαφανή τρόπο λειτουργίας του νέου Οργανισμού», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ που καταλήγει με ένα υστερόγραφο, στον ίδιο καυστικό τόνο:

«Προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση οι απόψεις του κ. Πρωτοπαπά, καθώς μέχρι στιγμής κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έχει υποστηρίξει ότι ψεκάζουν και στο Διάστημα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...