168
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης (εδώ σε παλαιότερη φωτογραφία με τον Σωκράτη Κόκκαλη) εκτίμησε πως ο διαγωνισμός του ΕΣΡ δεν θα μακροημερεύσει | ΙΝΤΙΜΕnews

Μαρινάκης στους εργαζομένους του Μega: Είμαι παρών – θα καταπέσει στο ΣτΕ ο διαγωνισμός

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2018, 18:22
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης (εδώ σε παλαιότερη φωτογραφία με τον Σωκράτη Κόκκαλη) εκτίμησε πως ο διαγωνισμός του ΕΣΡ δεν θα μακροημερεύσει
|ΙΝΤΙΜΕnews

Μαρινάκης στους εργαζομένους του Μega: Είμαι παρών – θα καταπέσει στο ΣτΕ ο διαγωνισμός

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2018, 18:22

Διαβεβαιώσεις, αλλά και εκπλήξεις, επεφύλασσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με εκπροσώπους των εργαζομένων του Μega, στα γραφεία της εκδοτικής εταιρείας του Αlter Ego στη Λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με τo typologies.gr, o  κ. Μαρινάκης δήλωσε παρών στις εξελίξεις στο Mega και ενημέρωσε ότι οι αποφάσεις για το μέλλον του καναλιού και τις επόμενες κινήσεις θα ληφθούν από κοινού με τον όμιλο Βαρδινογιάννη.

Ο εκ των μετόχων του καναλιού απέδωσε στην κυβέρνηση την ευθύνη για τη στάση των τραπεζών έναντι της Τηλέτυπος, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει να συμβάλει στη λειτουργία του Μεγάλου Καναλιού μέχρι και τον Μάιο.

Εντύπωση τέλος προκάλεσε η εκτίμησή του ότι ο διαγωνισμός των τηλεοπτικών αδειών θα καταπέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών ΑΝΤ1, Αlpha, ΣΚΑΪ και Star Channel που ζητούσαν να «παγώσει» προσωρινά η προκήρυξη του διαγωνισμού για τη χορήγηση των επτά τηλεοπτικών αδειών και αρχές Μαρτίου θα συζητηθούν στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου οι κύριες αιτήσεις (προσφυγές) τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...