231
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση που είχαν Μητσοτάκης και Καραμανλής το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Τώρα τα είπαν κατ' ιδίαν | INTIMENEWS

Τετ α τετ Μητσοτάκη με Καραμανλή εν όψει συνεδρίου της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2017, 12:42
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση που είχαν Μητσοτάκης και Καραμανλής το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Τώρα τα είπαν κατ' ιδίαν
|INTIMENEWS

Τετ α τετ Μητσοτάκη με Καραμανλή εν όψει συνεδρίου της ΝΔ

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2017, 12:42

Οι στόχοι του επικείμενου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, καθώς επίσης οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε το πρωί της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Η συνάντηση που έγινε στο γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού στην οδό Παναγή Κυριακού στους Αμπελοκήπους, κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Μητσοτάκη, διήρκεσε μία ώρα και εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών που έχει ο πρόεδρος της ΝΔ με τον κ. Καραμανλή.

Οι δύο άνδρες είχαν συναντηθεί και στα μέσα Σεπτεμβρίου, τότε εν όψει ΔΕΘ, ενώ μόλις το περασμένο Σάββατο είχαν βρεθεί στο πλαίσιο του 7ου προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Μια πρώτη τους συνάντηση, με ιδιαίτερη πολιτική σημασία μάλιστα, αφού ήταν η πρώτη μετά την ανάληψη της προεδρίας της ΝΔ από τον κ. Μητσοτάκη, είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ωστόσο το νέο ραντεβού δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από την όλη συζήτηση περί οικογενειοκρατίας στη ΝΔ, την οποία άνοιξε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης μετά τη γνωστοποίηση, την περασμένη Κυριακή, της απόφασής του να αποκλείσει συγγενείς του από μια μελλοντική κυβέρνησή του. Η οικογένεια Καραμανλή είναι ένας από τους πυλώνες της παράταξης, την οποία άλλωστε ίδρυσε ο θείος του πρώην Πρωθυπουργού, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, το 1974.

Από την Πειραιώς πάντως, διεμήνυσαν πως αναμένεται ο πρόεδρος της ΝΔ να έχει και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον άλλον πρώην Πρωθυπουργό του κόμματος, τον Αντώνη Σαμαρά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...