170
Χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τον περασμένο Ιούλιο | ΙΝΤΙΜΕnews

Τα είπαν ενόψει ΔΕΘ Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2017, 12:25
Χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τον περασμένο Ιούλιο
|ΙΝΤΙΜΕnews

Τα είπαν ενόψει ΔΕΘ Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2017, 12:25

Τον Κώστα Καρμανλή υποδέχθηκε λίγο μετά τις 11.30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του στη Βουλή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του προέδρου της ΝΔ με τον πρώην Πρωθυπουργό, αλλά και εν όψει της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή, στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.

Η πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών, μετά την ανάδειξη του του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, είχε γίνει πριν από περίπου ένα χρόνο -και πάλι ενόψει της παρουσίας του στη ΔΕΘ- στο πολιτικό του γραφείο στην Ευφρονίου στο Παγκράτι. Αμφότεροι τότε είχαν εκπέμψει μήνυμα ενότητας της παράταξης, με τον πρώην Πρωθυπουργό να δίνει, λίγες ημέρες μετά, το παρών στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ,  θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξει προς πάσα κατεύθυνση ότι στηρίζει την παράταξή του «σταθερά και με κάθε τρόπο».

Οι κύριοι Μητσοτάκης και Καρμανλής τα είχαν πει και τον περασμένο Απρίλιο, αυτή τη φορά στο πολιτικό γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού στην Παναγή Κυριακού, με την επιλογή του τόπου της συνάντησης να έχει το δικό της συμβολισμό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...