359
Η σκηνή στο βίντεο-παρωδία όπου ο γκάνκστερ (Snoop Dogg) πυροβολεί τον κλόουν πρόεδρο (Τραμπ) | YouTube

«Φυλακή» για τον Snoop Dogg ζητά ο Τραμπ!

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2017, 17:14
Η σκηνή στο βίντεο-παρωδία όπου ο γκάνκστερ (Snoop Dogg) πυροβολεί τον κλόουν πρόεδρο (Τραμπ)
|YouTube

«Φυλακή» για τον Snoop Dogg ζητά ο Τραμπ!

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2017, 17:14

«Φυλακή!», απαντά ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο νέο μουσικό βίντεο του ράπερ Snoop Dogg. Πώς φωνάζει η βασίλισσα στην Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων καταδικάζοντας τον «προδότη» με το σαιξπηρικό «αποκεφαλίστε τον» («off with his head»); Ετσι και ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Απλώς αντί να απευθύνεται στους υπηκόους του απευθύνεται στους ακόλουθούς του στο Twitter.

«Μπορείτε να φανταστείτε τι συνέπειες θα είχε στον Snoop Dogg, στην καριέρα του και όχι μόνο, αν σημάδευε με όπλο και πυροβολούσε τον πρόεδρο Ομπάμα; Ωρα να μπει φυλακή!» σχολίασε, λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε το επίμαχο βίντεο.

Βέβαια ο Snoop Dogg δεν σημάδεψε ποτέ τον πραγματικό Ντόναλντ Τραμπ. Στο βίντεο-παρωδία ο Snoop Dogg ως γκάνγκστερ, με δύο άγρια ντόμπερμαν, γυαλιά ηλίου και ένα τσιγάρο στο χέρι, έχει στήσει ενέδρα στον πρόεδρο (ο οποίος είναι μεταμφιεσμένος ως κλόουν). Τον πυροβολεί με ένα ψεύτικο όπλο που αντί για σφαίρα εκτοξεύει μία σημαία με την επιγραφή «Bang!».

Αυτό -η προσποίηση της δολοφονίας σε ένα ψεύτικο σενάριο- για την ομάδα του προέδρου είναι ένας λόγος για τη σύλληψη του αμερικανού τραγουδιστή, ο οποίος αποφάσισε να ενταχθεί στο στρατόπεδο κατά του προέδρου.

Μιλώντας στο TMZ, ο δικηγόρος του αμερικανού προέδρου, Μάικλ Κόεν, δήλωσε ότι το βίντεο είναι απαράδεκτο και ότι ο ράπερ οφείλει μία συγγνώμη προς τον πρόεδρο. «Δεν υπάρχει τίποτε αστείο σχετικά με τη δολοφονία ενός προέδρου, σοκαρίστηκα από αυτό που έκανε, νόμιζα ότι ήταν ανώτερου επιπέδου»

Ομοίως αντέδρασε και ο γερουσιαστής της Φλόριντα Μάρκο Ρούμπιο, πρώην ανθυποψήφιος του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τόνισε ότι «έχουμε ένα παρελθόν με δολοφονίες προέδρων… οπότε οι άνθρωποι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με αυτό το θέμα».

Από την πλευρά του, πάντως, ο 45χρονος τραγουδιστής σχολίασε ότι με το βίντεο ήθελε να στείλει ένα μήνυμα, να αντιμετωπίσει στην ουσία της την αμερικανική πραγματικότητα υπό την κυβέρνηση των Ρεπουμπλικανών. «Το έκανα επειδή αισθανόμουν ότι κάτι έλειπε», είπε ο ίδιος, ερχόμενος να καλύψει το μεγάλο κενό που είχε προκαλέσει η απουσία του από το στρατόπεδο των αντι-τραμπικών. «Κάθε φορά που λανσάρω κάτι, προσπαθώ να καλύψω ένα κενό. Αισθάνομαι ότι όλοι φτιάχνουν ωραία κομμάτια, το διασκεδάζουν, παρτάρουν αλλά κανένας δεν αντιμετωπίζει πραγματικά το ζήτημα με τον γ… κλόουν που παριστάνει τον πρόεδρο, και με τα σκατά που αντιμετωπίζουμε εκεί έξω»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...