360
Αλέξης Τσίπρας και Βασίλης Λεβέντης | SOOC

Τσίπρας – Λεβέντης: Από τα γεμιστά στο… χαρακίρι

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2018, 10:02
Αλέξης Τσίπρας και Βασίλης Λεβέντης
|SOOC

Τσίπρας – Λεβέντης: Από τα γεμιστά στο… χαρακίρι

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2018, 10:02

Οι εποχές που ο Βασίλης Λεβέντης περηφανευόταν ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον ακούει και σημειώνει, οι ημέρες που, καλοκαίρι του 2016, τον προσκαλούσε στο σπίτι του για γεμιστά και τον χαρακτήριζε «ώριμο και καλό παιδί που σκέφτεται την πατρίδα», έχουν περάσει ανεπιστρεπτί –αν και με τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων ποτέ δεν ξέρεις.

Τώρα ο κ. Λεβέντης λέει ότι δεν θέλει «ούτε πεθαμένος» να μιλήσει με τον κ. Τσίπρα. Και θεωρεί ότι ο Πρωθυπουργός πρέπει «να κάνει χαρακίρι». Κλασικός Λεβέντης, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας εξαπέλυσε μια απίστευτη επίθεση κατά του κ. Τσίπρα από τη συχνότητα του ραδιοσταθμού «Θέμα 104,6».

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων «προφήτευσε» ότι θα διεξαχθούν εκλογές μέχρι τον Σεπτέμβριο καθώς «παλεύει να αντικαταστήσει» του Ανεξ. Ελληνες.

«Ούτε πεθαμένος δεν θα κουβέντιαζα με τον Τσίπρα γιατί δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Μόνο που κραύγαζε αριστερά και μετά έγινε δεξιότερος όλων έπρεπε να κάνει χαρακίρι. Για να μείνει στην εξουσία ξεβρακώνεται και τα υπογράφει όλα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης ο οποίος εκτίμησε πως «ο Τσίπρας παλεύει να αντικαταστήσει τον Καμμένο που βλέπει ότι έχει μηδενίσει το κοντέρ στήριξης του λαού και τώρα το παίζει πατριώτης».

Ο κ. Λεβέντης είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν «μέχρι το Σεπτέμβριο γιατί από τον Αύγουστο πρέπει να κόψει μισθούς και συντάξεις. Θα πάει το Μακεδονικό μέχρι του σημείου που μπορεί και εκείνη τη στιγμή θα κάνει εκλογές».

Ωστόσο ο ίδιος εξέφρασε τη διαφωνία του με το να γίνουν εκλογές για να πέσει ο Τσίπρας. «Εγώ θέλω να υπάρχει μια σοβαρή κυβέρνηση. Εγώ φοβάμαι περισσότερο τον Μητσοτάκη από τον Τσίπρα γιατί είναι φιλελεύθερος. Από αριστερός (ο Τσίπρας) μεταλλάχτηκε σε δεξιό. Μεταξύ δύο δεξιών θα διαλέξει η Ελλάδα».

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων προειδοποίησε, επίσης, ότι αν ο Τσίπρας κάνει προδοσία για το Μακεδονικό «θα είναι στην οικογένεια του το ανάθεμα για πάντα».

Μιλώντας, τέλος, για την επεισοδιακή παρουσία του στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής είπε ότι «αν ήθελαν χειροκροτήματα είχαν τον Μητσοτάκη που τους είπε ότι “αν έχω 135 θα γίνετε τσόντα όπως ο Καμμένος στον ΣΥΡΙΖΑ”».

«Το Κίνημα Αλλαγής είναι συγκόλληση ετερόκλητων πραγμάτων, δεν έχει μέλλον γιατί τα βαρίδια του παρελθόντος είναι εκεί. Η Γεννηματά είναι πρόσχαρος άνθρωπος αλλά όταν την περιβάλουν σκελετοί», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...