346
|

ΕΚΟ All Star Game 2018: Ενας θεσμός… ξαναγεννιέται!

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2018, 14:36

ΕΚΟ All Star Game 2018: Ενας θεσμός… ξαναγεννιέται!

Protagon Team Protagon Team 31 Ιανουαρίου 2018, 14:36

Τέσσερα χρόνια ήταν πολλά. Το All Star Game, ένας αγαπημένος θεσμός των φίλων του ελληνικού μπάσκετ επιστρέφει μετά την χρονιά 2013 -2014! Ετσι, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την μεγάλη γιορτή σε ένα θεαματικό διήμερο στην Πάτρα.

Ο ΕΣΑΚΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών) και ο ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) ανακοινώνουν την αναβίωση του θεσμού του All Star Game με μεγάλο χορηγό την ΕΚΟ, τη μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία καυσίμων, μέλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Το «EKO All Star Game 2018», η μεγάλη γιορτή του επαγγελματικού Μπάσκετ, θα διεξαχθεί φέτος στην Πάτρα στις 10 & 11 Φεβρουαρίου, με τη συμμετοχή του Δήμου Πατρέων, της ΕΡΤ, του ΣΕΠΚ (Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης) και της ΟΣΕΚΑ (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο).

(Εικόνες από το All Star Game του 2010)

Ο Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κος Ρομπέρτο Καραχάννας, σε δηλώσεις του επεσήμανε:

«Η ΕΚΟ έχει μια μακρά παράδοση στη στήριξη αθλημάτων και θεσμών, και δη του μπάσκετ, που έχει γίνει σχεδόν ταυτόσημη με την κουλτούρα της. Δεν είναι τυχαίο ότι, τα τελευταία χρόνια στηρίζουμε διαρκώς όλες τις Ελληνικές Εθνικές ομάδες ως Επίσημος Υποστηρικτής. Κατά συνέπεια, δεν θα μπορούσαμε να απέχουμε από τη στήριξη μιας τόσο γενναίας προσπάθειας εκ μέρους του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ για την αναβίωση αυτής της μεγάλης γιορτής της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, του EKO ALL STAR GAME 2018.

» Άλλωστε, η βασική μας προτεραιότητα στην ΕΚΟ είναι να ανταποδίδουμε στον Έλληνα καταναλωτή την εμπιστοσύνη που μας δείχνει τόσα χρόνια. Κι ένας καλός τρόπος για να το πετύχουμε, είναι στηρίζοντας τις μεγάλες αξίες της χώρας μας, όπως είναι το «ευ αγωνίζεσθαι». Βούλησή μας είναι να ξαναφέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα, να παρακολουθήσουν τα παιδιά τα μεγάλα αστέρια του αθλητισμού μας, χωρίς ομάδες, χρώματα και φανατισμό. Θέλουμε να γίνουμε πρεσβευτές του υγιούς αθλητισμού στον τόπο μας και να ζήσουμε μεγάλες στιγμές από τους Έλληνες αθλητές. Για όλους αυτούς τους λόγους, η ΕΚΟ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού  Μπάσκετ, το EKO ALL STAR GAME 2018.»

allstar-eko2

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...