134
Στιγμιότυπο από τις προετοιμασίες για το συλλαλητήριο στην παραλία της Θεσσαλονίκης | Intimenews/ΣΙΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε λεωφορείο που μετέφερε διαδηλωτές στο συλλαλητήριο

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2018, 10:27
Στιγμιότυπο από τις προετοιμασίες για το συλλαλητήριο στην παραλία της Θεσσαλονίκης
|Intimenews/ΣΙΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν σε λεωφορείο που μετέφερε διαδηλωτές στο συλλαλητήριο

Protagon Team Protagon Team 21 Ιανουαρίου 2018, 10:27

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στην Αθήνα, λίγο πριν την αναχώρηση λεωφορείου που μετέφερε διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη για συλλαλητήριο.

Γύρω στις 7 το πρωί της Κυριακής αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα κατά λεωφορείου που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Μπενάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε μια γυναίκα ενώ προκλήθηκαν και φθορές στο όχημα, που αναχώρησε κανονικά. Οι δράστες της επίθεσης αναχώρησαν ανενόχλητοι.

Το συλλαλητήριο προγραμματίζεται για τις 14:00 της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη μπροστά στο Λευκό Πύργο στη παραλία της Θεσσαλονίκης.

Οι διοργανωτές περιμένουν εκατοντάδες λεωφορεία από όλη τη χώρα ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι θα συμμετάσχουν περίπου 30.000 διαδηλωτές.

Εν τω μεταξύ, για τις 13:00, έχει προγραμματιστεί αντισυγκέντρωση από αντιεξουσιαστές, στην πλατεία Καμάρας, σε αρκετή απόσταση από το συλλαλητήριο.

Η αστυνομική παρουσία στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να είναι ισχυρή, ενώ προγραμματίζονται και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέσα στην πόλη το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...